Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Циткін: «Шансів на продовження виступів у «Хуста» небагато, але вони є»

ФК «Хуст», який у перехідних матчах за право грати в Першій лізі поступився «Звягелю» (0:1, 1:1) та мав понизитися в класі. Проте після того, як мирівська «Дружба» вирішила не заявлятися на наступний сезон після здобуття чемпіонства в Другій лізі, «Хуст» висловив бажання зберегти за собою місце у Першій лізі.

При цьому ФК «Хуст» не має можливості запрошувати до себе гравців через відсутність гарантії безпеки та можливості бронювання від мобілізації після того, як працівники ТЦК мобілізували з команди Миколу Сираша. Президент клубу Михайло Мадярчик замислився щодо ідеї перевезти команду на Тернопільщину, об'єднавшись з місцевим колективом «Подоляни», але в підсумку обидва власники клубів не дійшли згоди по цьому питанню.

Головний тренер «Хуста» Володимир Циткін поділився останніми новинами з табору закарпатського колективу, який сподівається продовжити виступи у Першій лізі.

«Як ви знаєте, президент ФК «Хуст» вів перемовини про об'єднання з клубом «Подоляни» (Тернопіль), які закінчилися нічим в силу різних обставин. З того часу Михайло Мадярчик шукає можливості залишити команду в Другій лізі. Команда хоче грати, але ми зараз відпустили всіх футболістів. Я вважаю, що чесно поступили по відношенню до них. Зараз гравців переглядають інші клуби. Я залишаюсь з хлопцями на контакті на випадок, якщо хтось висловить бажання продовжити грати.

На цю секунду клуб у невизначеності. До кінця тижня з'явиться певна контретика. Я бачу два варіанти розвитку подій: якщо вдасться домовитись про фінансування та оренду стадіону – все буде гаразд. Якщо ми будемо заходити, то не для того, щоб напівдорозі знятися.

Якщо команда не буде існувати, президент планує взяти перерву, щоб через рік грати під егідою ПФЛ в Другій лізі. Шансів небагато, але вони є», – сказав Циткін.

5 липня 2024 23:58







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Перша ліга-2024/25, 4-й тур. ТОП-5 голів

 

03 вересня 2024 14:45

Перша ліга-2024/25, 3-й тур. ТОП-5 голів

 

29 серпня 2024 09:00

Перша ліга-2024/25, 2-й тур. ТОП-5 голів

 

20 серпня 2024 13:00