Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Плей-офф за Першу лігу: вагома заявка «ЮКСА», «Звягель» врятував нічию з «Хустом»

У суботу відбулись перші матчі за право грати у другому за силою дивізіоні. У першому матчі невдаха Першої ліги «Хуст» приймав претендента на підвищення у класі «Звягель». Перший тайм минув без голів, а по перерві закарпатці вийшли вперед. Після закидання з центра поля захисник гостей Нестеров не зумів зупинити м'яч, пропустивши його і на допомогу одноклубнику побіг воротар. Станкович, який підхопив м'яч, увірвався у воротарський і пробив поміж ніг кіперу.

Однак в середині тайму «Звягель» під рясним дощем зумів відігратись. Атака лівим флангом, Морговський намагався навісити, але захисник зачепив м'яч і той не дістався до адресата, а прилетів на голову Блізніченку, який скинув у воротарський. Голкіпер у стрибку спробував вибити кулаком, але промахнувся і сфера прилетіла до Фесенка, який легко переправив її у вже порожні ворота. Все вирішиться у матчі-відповіді.

У ще одній зустрічі «ЮКСА» на своєму полі дотисла МФК «Металург». «Хрестоносці» зуміли вийти вперед в середині першого тайму: під час затяжної атаки бразилець Вава опинився на газоні і арбітр призначив сумнівний пенальті. Махнєв з позначки легко переграв свого візаві. Запоріжці не стали відкладати на потім і вже за дві хвилини відігрались: Гуменяк отримав закидання за спини захисників, відтер переслідувача і закрутив у дальній кут.

На останніх хвилинах бразильці «ЮКСА» влаштували справжню самбу на лівому фланзі, розмотали захист «Металурга» і після добивання від Гоуларта вийшли вперед. Вже у компенсований час захисник запоріжців помилився поблизу власного штрафного, не зумівши головою вибити м'яч подалі, сферу підхопив наддосвідчений Есеола і прострілив на правий фланг, де її добив у сітку Вава. «ЮКСА» однією ногою вже у Першій лізі.

Плей-офф за Першу лігу. Перші матчі

ЮКСА (Д2) – МЕТАЛУРГ (Д1) – 3:1
Голи:
Махнєв (27, з пенальті), Габрієль (83), Венді (90+4) – Гуменяк (29).

ХУСТ (Д1) – ЗВЯГЕЛЬ (Д2) – 1:1
Голи:
Станкович (55) – Фесенко (76).

Матчі-відповіді відбудуться 8 червня

1 червня 2024 15:46







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Перша ліга-2024/25, 4-й тур. ТОП-5 голів

 

03 вересня 2024 14:45

Перша ліга-2024/25, 3-й тур. ТОП-5 голів

 

29 серпня 2024 09:00

Перша ліга-2024/25, 2-й тур. ТОП-5 голів

 

20 серпня 2024 13:00