Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Плей-офф за місце в Першій лізі. «Маріуполь» грає внічию з «Хустом»

Сьогодні відбувся перший матч плей-оф за право наступного сезону грати у Першій лізі. Друга команда Другої ліги «Хуст» приймала сьому команду групи «Вибування» Першої – «Маріуполь». Відзначимо, що безпрограшна серія ФК «Хуст» триває вісім матчів (шість перемог та дві нічиї). А ось підопічні Краснопьорова дві гри поспіль програли.

У господарів були кадрові проблеми напередодні надважливого матчу. Не змогли допомогти «Хусту» Тихненко та Вагін, яка є ключовими гравцями команди. Вже на початку зустрічі Беліменко збив Пантелейчука і арбітр призначив одинадцятиметровий. Проте, Літовченко переграти воротаря «Хуста» не зміг. Поступово господарі перехопили ініціативу, але реалізувати перевагу не могли. Обидві команди були націлені на боротьбу. Футболісти один одного не шкодували. З позиції силли грали представники Другої ліги, але констуктиву їм не вистачало.

На 32-й хвилині другу жовту за гру рукою отримав Чушенко. Більше тайму гостям доведеться грати у меншості. На перерву команди пішли без голів. В середині другого тайму господарі досягнули свого. Шикарним ударом у верхній кут відзначився Приходько. На 79-й хвилині досить несподівано гості зрівняли рахунок. Вихід один на один реалізував Михайленко – 1:1. Варто відзначити передачу Літюка.

У підсумку, матч завершився внічию. Цей результат безумовно влаштовує гостей, які годину грали у меншості.

Другий матч між суперниками відбудеться 10 червня.

Плей-оф. Перший матч

ХУСТ – МАРІУПОЛЬ – 1:1
Голи:
Приходько (70) – Михайленко (79)
На 6-й хвилині Літовченко не реалізував пенальті
Хуст (стартовий склад): Арсен Білименко, Вадим Мердєєв, Василь Луців, Петро Луців, Костянтин Колчин, Богдан Павлич, Владислав Борисенко, Назар Приходько, Андрій Романенко, Владислав Іванов, Іван Станкович.
Маріуполь (стартовий склад): Павло Кравцов, Петро Харжевський, Іван Мочевинський, Ігор Биковський, Данило Литовченко, Дмитро Пентелейчук, Владислав Чушенко, Микита Тепляков, Павло Шушко, Олександр Чернецький, Ярослав Доброхотов.
Вилучення: Чушенко (32, повторне попередження).

3 червня 2023 16:23







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Перша ліга-2024/25, 4-й тур. ТОП-5 голів

 

03 вересня 2024 14:45

Перша ліга-2024/25, 3-й тур. ТОП-5 голів

 

29 серпня 2024 09:00

Перша ліга-2024/25, 2-й тур. ТОП-5 голів

 

20 серпня 2024 13:00