Сьогодні 18 жовтня 2024 р.

Директор «Олександрії»: «Може, це була таємниця, а Маркевич проговорився»

Мирон Маркевич у програмі «Футбол TIME» повідомив, що до його тренерського штабу в Карпатах ввійде Володимир Єзерський, який зараз працює з Русланом Ротанем в ФК Олександрія.

Директор олександрійців Дмитро Кітаєв прокоментував інформацію про можливий відхід тренера. Відповідь функціонера була неочікуваною.

«У перший раз про це чую, тому мені важко коментувати. Мені здається, це якась нісенітниця. Наш тренерський штаб працює і зараз немає ніякої мови, що нас хтось залишає. З ФК Олександрія ніхто із Карпат не зв’язувався, Єзерський також нічого не говорив.

Це сказав Мирон Маркевич? Може, він прізвища переплутав? Краще вам зателефонувати і спитати у Єзерського. Можливо, він вже домовився з Карпатами і через тиждень захоче розірвати контракт. Можливо, це була таємниця, а Маркевич проговорився. Поки що я нічого не знаю», – підсумував Кітаєв.

Контракт Єзерського з ФК Олександрія, як і всього тренерського штабу Ротаня, розрахований на два с половиною роки. Про це повідомила прес-аташе клубу Галина Третяк.

Нагадаємо, Карпати не змогли вийти в УПЛ цього сезону, зайнявши п’яте місце в Першій лізі під керівництвом Андрія Тлумака. У новому сезоні головним тренером львівського клубу має стати Мирон Маркевич, з яким уже ведуться переговори.

За тур до фінішу чемпіонату ФК Олександрія посідає п’яте місце в турнірній таблиці УПЛ, яке дає право на виступ в кваліфікації Ліги конференцій УЄФА.

1 червня 2023 12:56







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Перша ліга-2024/25, 12-й тур. ТОП-5 голів

 

15 жовтня 2024 10:00

Перша ліга-2024/25, 11-й тур. ТОП-5 голів

 

11 жовтня 2024 11:00

Перша ліга-2024/25, 10-й тур. ТОП-5 голів

 

07 жовтня 2024 20:00