Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Матч туру в Житомирі, інтригуюче протистояння в Києві. Анонс п’ятничних матчів Першої ліги

У п'ятницю трьома матчами стартує сьомий тур у Першій лізі. У Житомирі «Полісся» прийматиме «Карпати», а у Києві «Оболонь» зустрінеться з запорізьким «Металургом». Безумовно, саме ці протистояння вважаються центральними у турі. Також відзначимо матч у Чернігові, де місцевий клуб гратиме проти «Креміня».

Група А

«Полісся» (Житомир) – «Карпати» (Львів)

07.10.2022. 15:00. Житомир. Центральний міський стадіон.

У Житомирі пройде центральний матч сьомого туру. В очному протистоянні зустрінуться лідери групи. Підопічні Юрія Калітвінцева на старті сезону виправдовують статус одного із головних предентентів на золото. Житомиряни йдуть без втрачених залікових пунктів. Розгромна перемога над «Діназом» (5:0) у минулому турі ще раз підтвердила амбіції «Полісся». Житомирському клубу вдалося знайти баланс у грі: 16 забитих і всього три пропущені – вражаючий показник. Поразка «Карпат» у домашньому матчі з «Епіцентром» загострила лідерську боротьбу в західній групі. Львів'янам в очному протистоянні необхідно перемагати, щоб обійти свого головного конкурента. Проте, нинішня форма «левів» не дає змоги вважати підопічних Тлумака фаворитами матчу. Нагадаємо, що у минулому турі «Карпати» у дербі здобули вольову перемогу над «Прикарпаттям» (2:1). Особливу увагу захисникам «Карпат» варто звернути на нападника Пилипа Будківського, який у нинішньому сезоні вже встиг забити шість м'ячів. На нас очікує видовищний та непередбачуваний матч, у якому одна із команд у випадку перемоги може забезпечити собі гандикап.

Група Б

«Оболонь» (Київ) – «Металург» (Запоріжжя)

07.10.2022. 13:00. Київ. «Оболонь-Арена»

У Києві зустрінуться друга та третя команда групи. У минулому турі киянам вдалося реабілітуватися за неочікувану поразку у грі з «Гірником-Спорт» (0:2). Підопічні Валерія Іващенка розгромили «Кремінь» (3:0) і за набраними очками наздогнали лідера групи. До речі, саме Валерій Іващенко став найкращим тренером туру. Старт сезону «пивовари» можуть собі занести в актив.»Оболонь» поки що виправдовує статут одного із претендентів на підвищення у класі. У випадку перемогу над «Металургом» кияни зможуть вже на шість очок відірватися від третього місця (у «Металурга» є гра у запасі). Запоріжці підходять до гри у Києві на тлі хорошого емоційного стану після перемоги над «Гірником-Спорт» (1:0). Підопічні Володимира Микитина вперше у сезоні не пропустили. Проте, все ж гра футболістів «Металурга» у захисті викликає дуже багато питань. За п'ять матчів команда пропустила аж сім голів. Якщо команда Микитина не зробить висновків, то проти «Оболоні» буде надзвичайно складно розраховувати на позитивний результат. Фаворитом протистояння є господарі, але не варто скидати з рахунків молодих

«Чернігів» – «Кремінь» (Кременчуг)
07.10.2022. 14:00. Чернігів. Стадіон «Юність»

У Чернігові зустрінуться п'ята та четверта команда Групи Б. «Кремінь» на початку нинішнього сезону вражає своєю результативністю. Команда вже встигла забити 13 м'ячів і це найкращий показник у групі. Водночас, у підопічних Романа Лактіонова суттєві проблеми у захисті (11 пропущених голів). «Чернігів» похизуватися видовищним футболом поки не може. Дебютант Першої ліги кожен матч проводить на характері, але при цьому набирає очки. Фаворитом у матчі можна вважати гостей, проте гравці «Чернігова» точно дадуть бій.

6 жовтня 2022 18:39







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Перша ліга-2024/25, 4-й тур. ТОП-5 голів

 

03 вересня 2024 14:45

Перша ліга-2024/25, 3-й тур. ТОП-5 голів

 

29 серпня 2024 09:00

Перша ліга-2024/25, 2-й тур. ТОП-5 голів

 

20 серпня 2024 13:00