Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Перша ліга, 14-й тур. Матч туру у Тернополі, непростий виїзд для ЛНЗ

У суботу будуть зіграні чотири матчі у тринадцятому турі Першої ліги. Відзначаємо протистояння у Тернополі, де «Нива» прийматиме «Епіцентр».

Група А

«Нива» (Тернопіль) – «Епіцентр» (Кам'янець-Подільський)

19.11.2022. 12:00. Тернопіль. «Тернопільський міський стадіон ім. Шухевича»

У Тернополі четверта команда прийматиме третю. Цю гру можна назвати центральною у групі. Підопічні Сергій Задорожнього не мають права програвати, адже «Прикарпаття» відстає всього на одне очко. У випадку перемоги тернополяни можуть забезпечити собі вихід в чемпіонський раунд. Відзначимо, що минулили вихідними «Нива» перервала «суху» серію у домашніх матчах, яка тривала 457 хвилин. Колектив Сергія Нагорняка підходить до гри у гарному настрої після перемоги над «Карпатами». Таким чином, команда забезпечила собі місце у топ-3 за підсумками осінньої частини сезону. Чи зможуть господарі здобути надважливі три очки на рідному стадіоні?

ФСК «Маріуполь» – «Буковина» (Чернівці)
19.11.2022. 12:30. Демидів. «Діназ»

«Маріуполь» – єдина команда у чемпіонаті, яка ще не перемагала. Проте, підопічні Краснопьорова вже освоїлися у Першій лізі і з кожною грою стають все більш грізним суперником для будь-якого колективу. Гра у захисті не дозволяє новачку дивізіону досягати позитивного результату. «Маріуполь» пропускає у кожному матчі (23 голи). Протистояння з «Буковиною» – хороша можливість нарешті здобути три очки, адже підопічні Мельничука результатами позихуватися не можуть. Відзначимо, що у випадку перемоги господарі зможуть нарешті залишити останнє місце. На багато голів не варто розраховувати, але гра очікується дуже бойовою.

«Полісся» (Житомир) – «Діназ» (Вишгород)
19.11.2022. 13:30. Житомир. «Центральний міський стадіон»

У минулому турі лідер Першої ліги не вразив своєю грою. Юрій Калітвінцев вирішив провести ротацію у складі, яка не пішла на користь команді. Лише у другому таймі житомиряни змогли здобути вольову перемогу над «Буковиною» (2:1). Таким чином, «Полісся» здобуло свою восьму перемогу поспіль і осінню частину сезону завершить беззаперечним лідером групи. «Діназ» сподобався у протистоянні з «Прикарпаттям» (2:2). Команда із Вишгорода проявила характер і здобула один заліковий пункт у непростому матчі. Очікується, що легкої прогулянки у «Полісся» не буде. Відзначимо, що гостьову гру пропускатиме основний півзахисник «Діназа» Сергій Білоус.

Група Б

«Скорук» (Томаківка) – «ЛНЗ» (Черкаси)

19.11.2022. 13:00. Умань. «Центральний»

Цікаве протистояння на нас очікує у Умані, де у гості до передостанньої команди групи завітає лідер. Черкащани минулими вихідними мали можливість відірватися від «Оболоні», але зіграли внічию з «Чернігівом». До того ж, лише гол Сторчоуса у компенсований час врятував команду. Таким чином, «ЛНЗ» перервав «суху» домашню серію, яка тривала 492 хвилини. «Скорук» у минулому турі вперше за п'ять ігор програв. Безумовно, фаворитами матчу вважаються гості, але зі «Скоруком» варто рахуватися. Якщо не вірите, то можете запитати в київської «Оболоні». Чи зможуть господарі реабілітуватися за розгромну поразку у першому колі (0:3)?

19 листопада 2022 10:02







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Перша ліга-2024/25, 4-й тур. ТОП-5 голів

 

03 вересня 2024 14:45

Перша ліга-2024/25, 3-й тур. ТОП-5 голів

 

29 серпня 2024 09:00

Перша ліга-2024/25, 2-й тур. ТОП-5 голів

 

20 серпня 2024 13:00