Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Перша ліга, другий етап. 3-й тур. Карпати – Маріуполь 3:1. Вольова перемога лідера

«Карпати» продовжують впевнено лідирувати у чемпіонській групі, але до гри підопічних Маркевича залишається багато питань. Приазовці після нічиєї з «Прикарпаттям» продовжує посідати четверте місце, але можуть його втратити, адже «Епіцентр» дихає у спину. Відзначимо, що львів'яни до цього туру утримували дві переможні серії: загальну та домашню, які тривають по 5 ігор.

Через дискваліфікацію не зміг допомогти господарям сьогодня Ян Костенко. Замість нього вийшов 19-річнйи Олександр Фетько, який отримав можливість дебютувати за «Карпати». Несподіване і сміливе рішення Мирона Маркевича.

Львів'яни з перших хвилин взяли м'яч під власний контроль, намагаючись швидко відкрити рахунок. Для «Карпат» це було дуже важливо, адже проти них всі суперники закриваються. Проте, господарі не те що не змогли забити, а ще й пропустили. «Маріуполь» реалізував свою першу атаку. Плакса потужним ударом пробив у верхній кут - 0:1. Підопічні Маркевича майже відразу могли зрівнювати рахунок, але після шикарної передачі Фетько з декількох метрів повз ворота пробив Підлепенець.

Варто віддати належне підопічним Краснопьорова, які намагалися грати, а не відбивалися. На 28-й хвилині господарі зрівняли рахунок. Після передачі Підлепенця у дальній кут пробив Полегенько - 1:1. Ще до перерви львів'яни змогли вийти вперед. Підлепенець віддав у штрафну і м'яч від ноги Невеса залетів у ворота - 2:1. Курйозний, але дуже важливий гол. Цікавий та результативний перший тайм.

На початку другого тайму господарі збільшили свою перевагу. Підлепенець змістився в центр і з меж штрафної пробив у ближній кут - 3:1. Дуже хороший матч для Євгена. За рахунком головний фаворит сезону грав впевнено. Більше контролювали м'яч гості, але з позиційним футболом у них були суттєві проблеми.

У підсумку, третя поспіль перемога для «Карпат» у весняній частині сезону.

ГРУПА «ЧЕМПІОНСЬКА»

6 квітня

КАРПАТИ – МАРІУПОЛЬ – 3:1
Голи: Полегенько (28), Невес (35), Підлепенець (54)  Плакса (5).

Турнірна таблиця

6 квітня 2024 14:13







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Перша ліга-2024/25, 4-й тур. ТОП-5 голів

 

03 вересня 2024 14:45

Перша ліга-2024/25, 3-й тур. ТОП-5 голів

 

29 серпня 2024 09:00

Перша ліга-2024/25, 2-й тур. ТОП-5 голів

 

20 серпня 2024 13:00