Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Тлумак: «Карпати» мають два завдання – вийти в УПЛ і переїхати на базу»

Головний тренер «Карпат» Андрій Тлумак розповів про те, які завдання поставлено перед командою та клубом на поточний сезон.

«Якщо говорити про поточний сезон, то ми можемо бути задоволені певними моментами, але не всіма. Якщо взяти загалом нашу карпатівську історію, то повинні розуміти, що має пройти певний час. Команда піднімається на ноги, відновлюється і рухається вперед. Два роки тому ми взагалі були серед любителів, тоді у нас нічого не було: ані стадіону, ані бази, ані школи – все зникло.

Ми почали з нуля завдяки нашим уболівальникам, які передали нам герб. Вдячний за те, що ви в нас повірили на той момент. Адже тоді не було зрозуміло, що і як відбуватиметься. Однак у нас була історія, ветерани, легенди «Карпат», які підтримали нас. Також хочу подякувати нашим керівникам, які теж допомогли. Спочатку на аматорському рівні ми взагалі грали на «Школярі» – нам підставив плече Андрій Шандор.

Зараз будується база у Бартаті, ми почуваємося професійним клубом. Не можна бігти швидше, ніж ми йдемо. Потрібний терпець. Ми маємо розуміти, що у нас не було нічого, а зараз є шанс вийти до УПЛ. Скільки б у нас не було очок – шанси є! Якщо все буде добре, то влітку команда вже має переїхати на нову базу до Бартатова. Ми маємо два завдання: вийти в УПЛ і переїхати на базу», – сказав Тлумак.

Нагадаємо, що за підсумками осінньої частини сезону «Карпати» пробилися до чемпіонської групи Першої ліги.

9 грудня 2022 11:25







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Перша ліга-2024/25, 4-й тур. ТОП-5 голів

 

03 вересня 2024 14:45

Перша ліга-2024/25, 3-й тур. ТОП-5 голів

 

29 серпня 2024 09:00

Перша ліга-2024/25, 2-й тур. ТОП-5 голів

 

20 серпня 2024 13:00