Сьогодні 8 вересня 2024 р.

ЄВРО-2023 (U21), 2-й тур. Анонс матчів неділі

«Футбольний клуб»

Чемпіонат Європи серед молоді продовжиться черговими поєдинками другого туру. Розповідаємо про найцікавіше у сьогоднішніх зустрічах на полях Грузії та Румунії.






ГРУПА C

Чехія – Німеччина (19.00 за київським часом)
Збірна Німеччини, яка втратила очки з Ізраїлем (1:1), намагатиметься здобути першу перемогу на турнірі в матчі з Чехією, яка на старті поступилася англійцям (0:2). Німеччина та Чехія втретє зіграють між собою на груповому етапі за п'ять останніх чемпіонатів Європи. «Це буде цікавий і важливий матч для обох команд, – сказав головний тренер німців Антоніо Ді Сальво. – Я налаштований оптимістично й чекаю на перемогу».

Про важливе значення цього матчу наголосив і воротар збірної Чехії Вітезслав Ярош. «Ми не можемо програти, – сказав він. – В ідеалі потрібна перемога. Ми маємо вийти на поле, віддати всі сили та виграти». Друга поразка покладе край надії чехів на повторення свого успіху в 2002 році.

Англія – Ізраїль (19.00)
На початку місяця Ізраїль завоював бронзу на чемпіонаті світу U20, але в грі з німцями ледь урятувався завдяки геройству Даніеля Переца – 1:1. «Ми були аутсайдерами, але набрали очко», – сказав воротар, який відбив одразу два пенальті. Втім, ізраїльтяни на додачу втратили ще через травму одного з лідерів команди Оскара Глуха.

В англійців все чудово. Команда переграла чехів і вперше з 2009 року розпочала фінальний турнір молодіжного ЄВРО з перемоги. Минулого разу, коли таке сталося, а саме – у 2009-му, Англія дісталася фіналу. Добрий знак? Друга вікторія може вивести британців до чвертьфіналу.

ГРУПА D

Швейцарія – Італія (19.00)
Збірні Італії та Швейцарії підходять до цієї гри з різним настроєм. Італійці провели гарний матч проти французів, але поступилися (1:2) і тепер мають реабілітуватися в другому турі. «Ми повинні зібратися й налаштуватися на два наступні поєдинки», – наголосив тренер італійців Паоло Ніколато.

Швейцарці чудово зіграли на контратаках проти норвежців (2:1). Нападник «Базеля» Дан НДой забив перший гол збірної Швейцарії після божевільного забігу. Команда Патріка Рамена продемонструвала характер та волю до перемоги, пропустивши першою. Отже, на італійців чекає непросте випробування.

Норвегія – Франція (21.45)
Норвежці відкрили рахунок у поєдинку зі швейцарцями та втратили ще кілька гольових можливостей. У другому турі команда намагатиметься покращити реалізацію. Оскар Бобб й Еміль Сейде чудово проявили себе поблизу чужих воріт і повинні стати серйозною проблемою для оборони збірної Франції, якої не вистачатиме дискваліфікованого Лоїка Баде.

Мохамед Сімакан, ймовірно, замінить переможця Ліги Європи УЄФА Баде, вилучення якого в матчі з Італією було компенсоване чудовою грою воротаря Люкі Шевальє. В збірної Франції класні гравці в атаці. Автори забитих м'ячів у першому турі Арно Калімюендо та Бредлі Баркола перебувають у приголомшливій формі.

За матеріалами офіційного сайту УЄФА

25 червня 2023 10:30







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЧЄ-2025 (U21). Україна – Сербія. Повний матч

 

06 вересня 2024 19:00

Молодіжка. Унаї Мельгоса про підготовку до гри з сербами

 

05 вересня 2024 10:49

Олімпійська збірна вже у Франції. Велике інтерв'ю Руслана Ротаня, нова форма і перше тренування

 

10 липня 2024 17:34