Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Когут: «Шахтарю» пішли на користь заміни»

В поєдинку 1/8 фіналу Кубка України футболісти «Вереса» поступилися вдома «Шахтарю» – 0:3. Воротар рівнян Богдан Когут розповів, що перешкодило господарям досягти позитивного результату:

– До перерви «Верес» продемонстрував футбол доброго ґатунку. Практично безпомилкового діяв наш захист і гості лише епізодично створювали проблеми. От ще б коли вдалося «Верес» реалізувати свої гольові моменти.

– Після перерви у вас щось пішло не так.

– Дійсно, другий тайм у виконанні «Вереса» вийшов змазаним. «Гірникам» пішли на користь заміни: з появою Олександра Зубкова та Данила Сікана гості додали в швидкості, в різноманітності наступальних операцій. Господарі почали не встигати перекривати вразливі місця в оборонних редутах. Слід віддати належне донеччанам, які заслужено завоювали путівку до чвертьфіналу.

– І все ж, чому на твою думку, «Верес» вчора провів два різні тайми?
– Складно дати вичерпну відповідь. Можливо далася взнаки втома після важких останніх поєдинків в УПЛ. Щось конкретніше можна буде сказати після аналізу протистояння з «Шахтарем». Звичайно, бажано зробити правильні висновки з невдачі, адже попереду в нас важливі матчі в Прем’єр-лізі з «ЛНЗ» та «Дніпром-1».

27 вересня 2023 14:43







Матеріали на тему

Верес – Шахтар 0:3. Кубок України, 1/8 фіналу. Звіт Різника і компанії
26 вересня 2023 18:52




Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Кубок України, 1/8 фіналу. Верес – Шахтар 0:3. Огляд матчу

 

26 вересня 2023 20:16