Сьогодні 16 вересня 2024 р.

Йовичевич: «Нам попался самый тяжелый соперник из возможных»

Як відомо, в 1/16 Кубка України львівські «Карпати» зіграють проти представника першої ліги – кіровоградської «Зірки». Ігор Йовічевіч розповів, як команда оцінила цей жереб, а також про те, як «зелено-білі» готуються до суботньої гри проти «Олімпіка». 

– Щодо «Зірки», то ми дуже поважаємо нашого суперника. Це один з лідерів першої ліги, дивилися за ними, знаємо, що ця команда показує кращий футбол у турнірі. Тому до «Зірки» з нашого боку буде максимальна повага. На кіровоградців у нас буде дуже серйозна мотивація і ми готуватимемося до матчу з повною серйозністю. 

Взагалі, можна сказати, що нам із жеребом не пощастило. «Карпатам» випав чи не найважчий суперник з усіх можливих. З іншого боку, думаю, матч проти «Зірки» може піти нам на користь, адже не дасть розслабитися і триматиме команду в напрузі. 

Також головний тренер «левів» повідомив, що лазарет команди став уже практично порожнім. 

– До матчу проти «Олімпіка» готуються усі наші виконавці, на тренуваннях ми бачимо високий рівень конкуренції. Навіть Тарас Пучковський сьогодні уперше доторкнувся до м’яча після тривалої паузи; вже найближчим часом він приєднається до загальної групи. Тож склад у нас бойовий і ми самі перед собою ставимо максимальні завдання». 

«Звичайно, ми пам’ятаємо матч проти «Олімпіка» в минулому чемпіонаті. У сезоні 2014/2015 ця гра, а також виїзний матч проти «Іллічівця» стали для нас найгіршими. Нехай у домашній грі ми перемогли суперника 4:1, але все-одно хлопці самі говорять, що хочуть виправити ситуацію в суботу і нарешті забути попередній поєдинок. Для нашої команди це виклик і ми зробимо все, аби здобути позитивний результат.

29 липня 2015 20:01







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

LIVE! 17:00. Кубок України, 3-й попередній етап. Металіст 1925 (Д2) – Верес

 

22 серпня 2024 09:00

Кубок України, 3-й попередній етап. Карпати – Чорноморець. Огляд матчу

 

21 серпня 2024 19:20

Кубок України, 3-й попередній етап. Колос – Оболонь. Огляд матчу

 

21 серпня 2024 18:30