Сьогодні 18 жовтня 2024 р.

Слободян: «Шансы против «Динамо»? Шансы есть всегда»

Півзахисник «пивоварів» Олег Слободян поділився з прес-службою клубу думками, щодо майбутнього кубкового матчу з київським «Динамо».

«У минулому році, коли ми грали з «Шахтарем», всі пророкували, що «Шахтар» розгромить нас та без проблем піде в наступний раунд! Втім, усі побачили, що із цього вийшло – ми дали гідний бій «гірникам»! З «Динамо» ми будемо намагатись зробити те ж саме. Ми будемо битись за кожен метр футбольного поля і хто знає, можливо, нам вдасться пройти у наступний раунд. Для нас цей матч важливий з точки зору набуття досвіду. Зрештою, грати з грандами українського футболу на «Оболонь-Арені» – це завжди свято для нас і наших вболівальників», – переконаний Олег Слободян

«Шанси? Шанси є завжди. Я думаю, що недооцінки збоку динамівців бути не може. Вони, наскільки мені відомо, досконало розбирають кожного суперника. Нам просто треба проявити характер, зіграти компактно в обороні і намагатись реалізувати всі моменти в атаці, а вони будуть точно. Я гадаю, це має бути запорукою нашого успіху».

«Звичайно, я, як і кожен футболіст нашої команди, розраховую вийти на поле в такому матчі. Я лікувався від травми, потім підхопив вірусну інфекцію, але зараз все гаразд і я буду готуватись до поєдинку разом зі всіма! А чи вийду на поле – вирішить головний тренер», – підсумував молодий півзахисник «Оболоні Бровара».

21 вересня 2015 18:04







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

LIVE! 17:00. Кубок України, 3-й попередній етап. Металіст 1925 (Д2) – Верес

 

22 серпня 2024 09:00

Кубок України, 3-й попередній етап. Карпати – Чорноморець. Огляд матчу

 

21 серпня 2024 19:20

Кубок України, 3-й попередній етап. Колос – Оболонь. Огляд матчу

 

21 серпня 2024 18:30