Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Янаков: «Проти «Дніпра-1» треба виходити і залишати все на полі, бо другого шансу не буде»

Після перемоги над «Минаєм» «Полісся» зіграє у кубковому протистоянні з «Дніпром-1». «Вовки» вже зустрічалось з дніпрянами в Прем’єр-лізі та поступилися з рахунком 1:2 і тепер вони хочуть довести, що та поразка була випадковою.

«Готуємось до «Дніпра-1» в гарному настрої. Будемо грати з досить хорошим суперником. Одну гру програли в чемпіонаті і нам потрібно довести, що то була випадковість. Для нас Кубок важливий і ми будемо грати на результат. Всі знають, що «Дніпро-1» в минулому сезоні зайняв друге місце. Що про них можна сказати? Досить сильна команда, мають хороших футболістів, прийшов новий тренер. Зараз вони виграли гру в чемпіонаті, думаю, вони теж в хорошому настрої. Тому, я думаю, що гра буде дуже хорошою. Звісно, те, що змагання відбуваються на вибування – це навіть цікавіше, бо є одна гра. Треба виходити і залишати все на полі, бо другого шансу не буде.

Насправді, різниці в підготовці до кубкових матчів немає, бо кожна гра – важлива для нас. Навіть попри графік через три на четвертий – це краще, бо кожен футболіст підтвердить, що грати – набагато краще», – розповів півзахисник «Полісся» Деніс Янаков.

27 вересня 2023 10:21







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

LIVE! 17:00. Кубок України, 3-й попередній етап. Металіст 1925 (Д2) – Верес

 

22 серпня 2024 09:00

Кубок України, 3-й попередній етап. Карпати – Чорноморець. Огляд матчу

 

21 серпня 2024 19:20

Кубок України, 3-й попередній етап. Колос – Оболонь. Огляд матчу

 

21 серпня 2024 18:30