Сьогодні 16 вересня 2024 р.

Йовичевич: «Кубковые игры всегда непредсказуемые»

Головний тренер «Карпат» перед зустріччю з «Зіркою» в кубковому матчі поділився своїми очікуваннями.

– Як налаштовуєте підопічних на кубковий матч?
– Настрій у нас кубковий. Це буде дуже важлива гра проти кваліфікованого суперника. «Зірку» ми ретельно вивчали й знаємо сильні та слабкі сторони вашої команди. Так що підготовка до цього матчу – як на гру Прем’єр-ліги. Ми підходимо до поєдинку максимально серйозно, адже знаємо, що противник буде максимально мотивований і налаштований довести, що незабаром також зможе грати в еліті українського футболу. Ми ж сприймаємо це протистояння, як виклик, який допоможе ще раз подивитись, на що ми здатні. Але ми віримо у свою перемогу.

– Зі складом уже визначилися? Це буде основа чи спробуєте перевірити в бойових умовах когось із найближчого резерву?
– В будь-якому разі, ви побачите конкурентоздатні «Карпати». Я думаю, що ті гравці, які вийдуть завтра на поле, будуть в оптимальному стані й максимально кваліфікованими, що дозволить дати відсіч «Зірці» та пройти до наступного раунду Кубка України.

– Які сильні сторони майбутніх суперників ви могли б виділити?
– Видно, що ваша команда діє в комбінаційному стилі, досить грамотно перелаштовується в фазі атакуючих дій, має дуже кваліфікованих виконавців, більшість із яких пограли за команди вищої ліги. Брати Баранці, Допілка, Каваців та декілька інших навіть за віком і досвідом переважають моїх хлопців. Так що нам буде дуже непросто.

– Пенальті відпрацьовували на всякий випадок?
– Кубкові матчі завжди непередбачувані. Тут потрібно бути готовим до будь-якого розвитку подій та відпрацювати всі футбольні компоненти. Ще раз підкреслю, що нас чекає справжній бій, де все можливо. Навіть серія пенальті. Але, повторюю, ми віримо в свою перемогу.

22 серпня 2015 15:19







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

LIVE! 17:00. Кубок України, 3-й попередній етап. Металіст 1925 (Д2) – Верес

 

22 серпня 2024 09:00

Кубок України, 3-й попередній етап. Карпати – Чорноморець. Огляд матчу

 

21 серпня 2024 19:20

Кубок України, 3-й попередній етап. Колос – Оболонь. Огляд матчу

 

21 серпня 2024 18:30