Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Кубок України, 1/4 фіналу. Оболонь – Ворскла. Анонс матчу

У ще одному чвертьфінальному матчі Кубка України зустрінуться двоє представників УПЛ. «Оболонь» прийматиме полтавську «Ворсклу». Чи зможуть підопічні Іващенка після перемоги над «Динамо» у 1/8 фіналу пройти до півфіналу?




«Оболонь» (Київ) — «Ворскла» (Полтава)
2 листопада, початок матчу – о 17:00
Київ, стадіон «Оболонь-Арена»
Арбітр: Д.Шурман (Київська обл.)

Трансляція – YouTube-канал «Оболонь», канал Xsport

«Оболонь»
«Оболонь» стала головною сенсацією цьогорічного розіграшу Кубка України. Їх шлях почався з перемоги над «Звягелем» (1:0), і в цьому ніякої сенсації не було. А ось наступний вже матч став показовим, й, мабуть, найяскравішим для хлопців Іващенка: вони записали в свій актив перемогу над сусідами по місту – київським «Динамо».

Єдиний гол Суханова дарував команді місце в 1/4 фіналу, і прохід у наступний етап, мабуть, буде головною метою в сезоні, адже в УПЛ їх справи йдуть далеко від позитиву – 12 місце з аналогічною кількістю балів.

В останньому турі вони програли ЛНЗ (0:3), і суперник їх переграв повністю по грі. Якщо зазвичай «Оболонь» відзначається бойовим характером, і навіть лідерам було дуже важко з дебютантом, то ось настрою на такого ж дебютанту знайти Іващенку та його підопічним не вдалось. Мабуть, вони думками були вже у кубковому матчу з «Ворсклою».

Орієнтовний склад «Оболоні»: Рибка, Прокопенко, Лук'янчук, Приймак, Карась, Нагієв, Черненко, Мороз, Косовський, Тарануха, Краснопір

«Ворскла»
У команди Скрипника все також не так позитивно в УПЛ – на два бали більше, аніж у «Оболоні» і дев'ята сходинка. Ключовою проблемою є гра захисту, адже наразі «Ворскла» пропустила більше всіх голів (23), навіть у «Минаю», який йде останнім, на два голи менше.

В останньому турі вони поділили бали з «Металістом 1925», і цей матч забрав чимало сил, а враховуючи не великі резерви, може зіграти дуже важливу роль у цій грі – чи вистачить фізичної підготовки ще й на кубкову дуель. Велике питання.

«Ворскла» декілька років тому доходила до фіналу, де поступилась «Динамо» у серії пенальті. З тієї пори фанати кожного року сподіваються на ще таке чудо. Саме гра попереднього етапу турніру надихає такі сподівання – хлопці Скрипника переграли «Металіст 1925» з рахунком 3:0. Побачимо, чи зможуть вони повторити дещо подібне і у матчі з «Оболоню».

Орієнтовний склад «Ворскли»: Ісенко, Пердута, Павлюк, Сантана, Корнієнко, Челядін, Юрченко, Кане, Скляр, Якубу, Степанюк

Особисті зустрічі
Команди за всю історію між собою вже встигли зіграти тринадцять матчів – шість перемог полтавчан, п'ять разів вигравали кияни і дві нічиї. За ці ігри суперники на двох забили 24 голи. Востаннє суперники грали ще у 2011 році. Тоді «пивовари» на виїзді мінімально переграли свого суперника – 1:0.

Цікаві факти
– Переможна серія команди «Оболонь» у рамках Кубку України становить 2 матча
– Безпрограшна серія команди «Оболонь» у рамках Кубку України становить 2 матча
– Забивна серія команди «Оболонь» у рамках Кубку України становить 2 матча
– Переможна серія команди «Ворскла» у рамках Кубку України становить 2 матча
– Безпрограшна серія команди «Ворскла» у рамках Кубку України становить 2 матча
– Забивна серія команди «Ворскла» у рамках Кубку України становить 2 матча

2 листопада 2023 09:00







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

LIVE! 17:00. Кубок України, 3-й попередній етап. Металіст 1925 (Д2) – Верес

 

22 серпня 2024 09:00

Кубок України, 3-й попередній етап. Карпати – Чорноморець. Огляд матчу

 

21 серпня 2024 19:20

Кубок України, 3-й попередній етап. Колос – Оболонь. Огляд матчу

 

21 серпня 2024 18:30