Сьогодні 16 вересня 2024 р.

Шаран: «Легкой прогулки в Тернополе не будет»

Жеребкування Кубка України прокоментував головний тренер ФК «Олександрія» Володимир Шаран.

– Володимире Богдановичу, з яким настроєм Ви сприйняли результати жеребкування 1/16 кубка України з футболу?
– За великим рахунком, ми хотіли б бачити на цій стадії іншого суперника, тому що, по-перше, дещо далеко їхати нам, по-друге, ФК «Тернопіль» в минулому сезоні доказав, що він є кубковою командою. Якщо ви пам’ятаєте вони обіграли полтавську «Ворсклу», а одеському «Чорноморцю» програли лише на останніх хвилинах. В цієї команди є характер, тому передбачаю, що нам буде не легко.

– Яким чином будете розпроділяти сили між іграми чемпіонату та матчами на Кубок?
– Для нас на першому місці стоять виступи в чемпіонаті. Я думаю ми дамо перепочити деяким провідним гравцям та травмованим,а також перевірити амбіції та свої професійні якості тим гравцям, які були менш задіяні в матчах чемпіонату.

– Але ж це не означає, що команда поїде в Тернопіль на екскурсію?
– Ми поїдемо в Тернопіль тільки за перемогою. Згадайте лишень минулий сезон, коли ми на виїзді здолали «Олімпік» в серії післяматчевих пенальті. Тому і в розіграші кубка ми будемо боротися тільки за позитивний результат. Але повторюсь, наше головне завдання – перемога в чемпіонаті. Але ніхто, навіть, в подумках не може говорити, що в Тернопіль ми будемо їхати на відпочинок. Безумовно, ми будемо грати на перемогу. Тим більше, що преміальні ще ніхто не відміняв.

– Як би Ви прокоментували результати жеребкування вцілому?
– Так як ми були сіяні, то знали, що нам не попадуть команди Прем’єр – ліги. Мені хотілося б щоб на цьому етапі ми зіграли з лідерами елітного дивізіону. Приміром «Зірка» - «Динамо» Київ, як на мене, дуже нормальний жереб – і народ прийде на футбол, і свято футбольне буде в Кіровограді, і зіграти з такою командою як «Динамо», мені б дуже хотілося.

– Повертаємося до чемпіонату. «Олександрія» тут є одноосібним лідером і скажіть, будь ласка, як проходить підготовка до суботнього матчу з «Сумами»?
– Традиційно ми готуємося в звичайному режимі. Але на превеликий жаль, до лазаретників приєднався Артем Сухоцький, а якщо врахувати травми В.Бідловського, А.Шендріка,С.Старенького та О.Іващенко, тому є кадрові проблеми. Але для чого ми тримаємо двадцять п’ять футболістів у складі нашої команди? Я вважаю, що хороший рівень гри, а головне результат ми маємо здобувати в кожному матчі, не зважаючи на те, хто персонально виходить на поле.

– Запрошуючи в суботу (19
.00) на КСК «Ніка» вболівальників, Ви впевнені, що команда дасть бій ПФК «Суми»?
– Абсолютно вірно. Я закликаю вболівальників прийти і підтримати нас, тому що і вболівальники, і тренерський штаб, і футболісти, і керівництво клубу чекає від нас тільки перемоги. А футболісти, які будуть бачити їх підтримку, будуть боротися заради цієї мети з першої до останньої секунди матчу.

14 серпня 2014 09:53







Матеріали на тему

Жеребьевка 1/16 финала Кубка Украины. Без сенсаций
13 серпня 2014 11:20




Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

LIVE! 17:00. Кубок України, 3-й попередній етап. Металіст 1925 (Д2) – Верес

 

22 серпня 2024 09:00

Кубок України, 3-й попередній етап. Карпати – Чорноморець. Огляд матчу

 

21 серпня 2024 19:20

Кубок України, 3-й попередній етап. Колос – Оболонь. Огляд матчу

 

21 серпня 2024 18:30