Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Кубок України, 1/8 фіналу. Металіст 1925 – Ворскла. Анонс матчу

Харків'яни та полтавці наразі мають однакові кондиції в Прем’єр-лізі, проте в Кубку – відносно рівні. Проте «Металіст 1925» вже встиг набрати форму в цьому турнірі та має певну перевагу. Чи зможуть підопічні Едмара досягти бажаного?

«Металіст 1925» (Харків) – «Ворскла» (Полтава)
27 вересня, початок матчу – о 18:30
Київська область, стадіон «Лівий Берег»
Арбітр: Денис Резніков (Кам’янське)
Трансляція
– на YouTube

«Металіст 1925»
Все ще чутно відгомін нещодавніх новин про банкрутство харківського клубу. Проте питання з інвесторами врешті вирішено — їхню групу очолює засновник та СЕО криптобіржі “WhiteBIT” Володимир Носов. Він пообіцяв наразі не втручатися в роботу дирекції та тренерського штабу, однак не виключає, що після завершення сезону в клубній структурі з'являться нові фахівці.

Що до успіхів в УПЛ, то наразі результати доволі обнадійливі — три перемоги, дві нічиї та дві поразки в 7 зіграних матчах. Також “жовто-сині” просунулися і в Кубку України — в останньому поєдинку вони не відчули опору “Гірника-Спорт” (1:3). Тож наразі команда з повною готовністю підходить до зустрічі в 1/8 фіналу.

Орієнтовний склад «Металіста 1925»: Мозіль, Безуглий, Курило, Жичиков, Червак, А. Ткачук, Арі Моура, Габелок, Вачіберадзе, Юсов, Сидоров

«Ворскла»
При цьому успіхи підопічних Віктора Скрипника не такі значні – три перемоги та чотири поразки. До того ж у стартовому складі досі відсутній капітан Володимир Чеснаков через рецидив старої травми. Тож наразі невідомо, коли ми побачимо захисника полтавців у заявці на УПЛ і Кубок.

Що стосується власне Кубка, то «Ворскла» зіграє свій перший матч саме в 1/8 фіналу. І хоча останній поєдинок команди зіпсував настрій головному тренеру, він однозначно має план на виїзд до «Металіста 1925».

Орієнтовний склад «Ворскли»: Ісенко, Пердута, Да Сілва, Павлюк, Корнієнко, Якубу, Челядін, Нестеренко, Бацула, Степанюк, Кане

Статистика особистих зустрічей
Ці команди вперше зустрічаються між собою в рамках Кубка України.

Турнірне становище команд
«Металіст 1925» вже пройшов один етап Кубка України, тоді «Ворскла» лише починає свій турнірний шлях.

27 вересня 2023 10:45







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

LIVE! 17:00. Кубок України, 3-й попередній етап. Металіст 1925 (Д2) – Верес

 

22 серпня 2024 09:00

Кубок України, 3-й попередній етап. Карпати – Чорноморець. Огляд матчу

 

21 серпня 2024 19:20

Кубок України, 3-й попередній етап. Колос – Оболонь. Огляд матчу

 

21 серпня 2024 18:30