Сьогодні 16 вересня 2024 р.

Хацкевич привлек к тренировке «Динамо» восемь молодых игроков

Останнім часом «Динамо» проводить матчі двічі на тиждень, через два дні на третій.

Не дивно, що такому напруженому графіку на перший план виходить повноцінне відновлення футболістів. Так, у понеділок, після поєдинку із донецьким «Шахтарем», динамівці, які брали участь у матчі, пройшли необхідні процедури, спрямовані на поновлення сил та покращення фізичного стану, та одразу розпочали підготовку до виїзного кубкового матчу з «Олександрією», який відбудеться вже завтра.

У вівторок динамівці провели планове тренування. У ньому не змогли взяти участь Микита Корзун та Жуніор Мораес, які отримали пошкодження у недільному поєдинку та на разі займаються за індивідуальною програмою. Натомість, у занятті взяла участь велика група футболістів молодіжної команди «Динамо», зокрема: Володимир Маханьков, Віталій Миколенко, Микита Кравченко, Максим Казаков, Євген Смирний, Богдан Лєднєв, Микола Шапаренко, Ахмед Алібеков. Після тренування буде оголошено, хто саме з них поїде до Олександрії.

Зазначимо, що до місця проведення зустрічі динамівці вирушать у вівторок ввечері із аеропорту «Київ» (Жуляни). Менше, ніж через годину літак має приземлитися у Кропивницькому, а звідти клубний автобус відвезе команду та тренерів безпосередньо до місця проведення зустрічі. Одразу після завершення матчу команда вирушить до Кривого рогу, звідки літаком візьме курс на Київ.

У день матчу в планах команди сніданок, установка на гру, обід, відпочинок та виїзд на стадіон. Нагадаємо, що поєдинок 1/8 фіналу кубку України «Олександрія» - «Динамо» пройде в Олександрії на полі КСК «Ніка» та розпочнеться о 19.30.

24 жовтня 2017 21:21







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

LIVE! 17:00. Кубок України, 3-й попередній етап. Металіст 1925 (Д2) – Верес

 

22 серпня 2024 09:00

Кубок України, 3-й попередній етап. Карпати – Чорноморець. Огляд матчу

 

21 серпня 2024 19:20

Кубок України, 3-й попередній етап. Колос – Оболонь. Огляд матчу

 

21 серпня 2024 18:30