Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Кубок України, 1/8 фіналу. Чорноморець – Кривбас. Анонс матчу

В обох тренерів великий досвід успішних виступів в кубкових турнірах, тому зустріч обіцяє бути вкрай цікавою. Переможець цієї пари в своєму поточному стані цілком може замахнутись і на фінал Кубка України.





«Чорноморець» (Одеса) – «Кривбас» (Кривий Ріг)
27 вересня, початок – о 17:00
Одеса, стадіон «Чорноморець»
Арбітр: С.Причина (Львівська обл.)
Трансляція
YouTube ФК «Чорноморець» (перегляд за 35 гривень)

«Чорноморець»
«Чорноморець» потужно розпочав сезон в елітному дивізіоні чемпіонату України. Наразі команда Романа Григорчука знаходиться на третій сходинці турнірної таблиці: на її рахунку п'ятнадцять балів після восьми матчів. В минулому турі одесити грали на виїзді проти «Олександрії» та здобули перемогу з розгромним рахунком 5:1.

Роман Григорчук має обмежений кадровий потенціал, але з цих гравців він витискає максимум. Саме при Григорчуку розкрили свій потенціал Штогрін, Ієде. Проте, якщо не враховувати матч з «Олександрією», то все ж конструктиву у заключній третині поля одеситам не вистачає і над цим варто працювати.

«Чорноморець» (орієнтовний склад): Варакута, Брагару, Єрмаков, Гучек, Путря, Васильєв, Кузик, Авагімян, Бойчук, Ієде, Штогрін.

«Кривбас»
«Чорноморець» має всі підстави розраховувати на прохід далі, але й супротивник дуже непростий. «Кривбас» стартував в чемпіонаті України ще краще ніж одесити, набравши сімнадцять балів у восьми матчах. Наразі команда три попередні поєдинки виграла і заслужено посідає друге місце. Криворіжський колектив продемонстрував, що має свій стиль і характер. У протистоянні з «Ворсклою» не відразу вдалося увійти у гру, але проявили бійцівські якості у підсумку – розгромна перемога 4:1. Чи зможуть хлопці Юрія Вернидуба втримати цю високу планку? Час покаже, але здається, що запас міцності у цього «Кривбасу» є. Відзначимо, що у минулому турі своїм дебютним голом за команду відзначився захисник Дібанго.

«Кривбас» (орієнтовний склад): Кліщук – Понедєльнік, Стецьков, Безкоровайний, Дібанго – Бізімана, Ілич, Хомченовський – Вакулко, Задерака – Кожушко.

Статистика особистих зустрічей
Команди між собою вже встигли зіграти аж 38 матчів (36 в Прем’єр-лізі, а два – в Першій лізі). Одесити перемагали 17-ть разів, а криворіжці – 12-ть. Ще дев'ять протистоянь завершилися внічию. Останній матч між командами відбувся в квітні цього року. Тоді «Чорноморець» зумів зробити камбек, програючи за ходом гри 0:2.

За матеріалами football.ua та ua-football.com

27 вересня 2023 09:05







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

LIVE! 17:00. Кубок України, 3-й попередній етап. Металіст 1925 (Д2) – Верес

 

22 серпня 2024 09:00

Кубок України, 3-й попередній етап. Карпати – Чорноморець. Огляд матчу

 

21 серпня 2024 19:20

Кубок України, 3-й попередній етап. Колос – Оболонь. Огляд матчу

 

21 серпня 2024 18:30