Сьогодні 18 жовтня 2024 р.

Фонд Ахметова спрямував допомогу до Києва та Східної України

Фонд Ріната Ахметова передав чергову партію продуктових наборів для мешканців столиці та східних регіонів країни.

21 березня гуманітарну допомогу доправили до територіальних центрів соціального забезпечення Солом'янського району Києва. До складу наборів входять продукти харчування першої необхідності, зокрема: згущене молоко, борошно, макарони, цукор, консервоване тушковане м'ясо. Пріоритетні категорії одержувачів допомоги – це люди, які перебувають на обліку територіальної служби соціального захисту, а саме літні громадяни та люди з особливими потребами. Від початку війни Фонд цілковито закрив потреби територіальних центрів соціального обслуговування Святошинського, Дарницького й Деснянського районів столиці. Загалом місту та області буде передано 100 тисяч продуктових наборів.

Також Фонд Ріната Ахметова продовжує надавати гуманітарну допомогу мешканцям Східної України. Напередодні 4 тисячі продуктових наборів було доправлено до Покровська: їх розподілять між жителями Святогірська, Лимана та Волновахи. А понад 9 тисяч одиниць високоякісних антибіотиків імпортного виробництва Фонд надіслав до Добропілля. Медичні препарати надійдуть до державних лікарень під контролем місцевого департаменту МОЗ.

Допомога надається в межах програми «Рінат Ахметов – Порятунок життів». Протягом 16 років роботи Фонд Ріната Ахметова допоміг вижити 8 млн осіб, з них 3,5 млн було врятовано на Донбасі.

22 березня 2022 10:11







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського на початку 967-го дня повномасштабної війни

 

17 жовтня 2024 09:31

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 965-го дня повномасштабної війни

 

15 жовтня 2024 20:04

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 964-го дня повномасштабної війни

 

14 жовтня 2024 19:12