Сьогодні 19 жовтня 2024 р.

Павелко поздравил Платини и членов исполкома УЕФА

Президент Федерації футболу України Андрій Павелко привітав Мішеля Платіні з переобранням на посаду очільника Європейського футбольного союзу, а також переможців виборів до складу Виконавчого комітету УЄФА.
 
Нагадаємо, що на XXXIX Черговому Конгресі УЄФА у Відні Мішеля Платіні було переобрано президентом УЄФА на третій чотирирічний термін. Чинний глава союзу отримав підтримку всіх 54 національних асоціацій.

«Переконаний, це одностайне рішення всієї європейської футбольної родини гарантує ще принаймні чотири роки стабільного розвитку нашої улюбленої гри на всьому континенті та подальше дотримання 11 цінностей, що ними керується в своїй діяльності УЄФА», – зазначив Андрій Павелко у листі до Мішеля Платіні.
 
«Починаючи з 2007 року, коли Вас вперше було обрано очільником УЄФА, європейський футбол зазнав майже революційних змін, котрі дозволили йому в непрості періоди економічної, політичної та суспільної турбулентності не лише втримати свій унікальний спортивний та фінансовий статус, але ще й підвищити свою соціально-культурну та гуманістичну роль», – додав президент ФФУ.
 
«Національні футбольні асоціації як ніхто відчувають турботу та підтримку з боку УЄФА, – підкреслив Андрій Павелко. – А ми в ФФУ особливо вдячні за ті неймовірні зусилля, котрих Ви доклали, щоб допомогти розвиткові українського футболу. Будьте впевнені, що Європейський футбольний союз також завжди може покластись на нас, Ваших однодумців та надійних партнерів в Україні».
 
На конгресі у Відні віце-президент УЄФА та почесний президент ФФУ Григорій Суркіс був переобраний до Виконавчого комітету УЄФА. Окрім нього до виконкому були обрані Анхель Марія Вільяр Льона (Іспанія), Петер Жийєрон (Швейцарія) та Борислав Михайлов (Болгарія), які входили до минулого складу, а також Фернанду Гомеш (Португалія), Шандор Чаньї (Угорщина) та Давор Шукер (Хорватія).
 
«Саме успішна діяльність Виконкому під проводом президента Мішеля Платіні є запорукою того, що Європейський футбольний союз продовжує досягати поставлених цілей та залишається на захисті добробуту та цілісності нашої улюбленої гри, – наголосив очільник ФФУ у привітанні обраним членам Виконкому УЄФА. – Зі свого боку я можу запевнити, що в Україні Ви знайдете повну підтримку всім крокам, котрі Виконком УЄФА робить задля подальшого процвітання футболу».

25 березня 2015 10:36







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 968-го дня повномасштабної війни

 

18 жовтня 2024 19:05

Звернення Президента України Володимира Зеленського на початку 967-го дня повномасштабної війни

 

17 жовтня 2024 09:31

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 965-го дня повномасштабної війни

 

15 жовтня 2024 20:04