Сьогодні 19 жовтня 2024 р.

ФФУ поддержала молодежный лагерь World Camp-2016

З 24 по 28 квітня в Києві проходить молодіжний табір World Camp-2016 «Життя заради інших». В рамках цього заходу 25 квітня на футбольному майданчику НТУУ «КПІ» відбулася спортивна програма табору.

Під час спортивних змагань студенти та школярі, які були розподілені на команди, на усіх клаптиках футбольного поля займалися виконанням вправ з різних видів спорту, за що отримували залікові бали.
 
Всі учасники спортивних стартів залишилися задоволеними і були нагородженні різними призами, а переможці та призери змагань отримали від Федерації футболу України подарункову футбольну атрибутику.
 
World Camp – це міжнародний молодіжний табір, метою якого є формування у студентів активної життєвої позиції, розширення світогляду, духовного розвитку, здорового способу життя. Окрім того, перебування в таборі передбачає ознайомлення з культурою та мовою різних народів світу.
 
Громадська організація «Всеукраїнське Молодіжне Спілкування» входить до складу Міжнародної Молодіжної Організації (IYF), яка була заснована в 1995 році у Південній Кореї. За 21 рік існування вона набула визнання у понад 80 країнах світу. В Україні офіційно зареєстрована в 2011-у році.
 
Організація ставить за мету виділення з молодіжного середовища лідерів майбутнього, формування в них широкого світогляду й відповідального ставлення до життя. А ще – активної громадянської позиції, що спрямована на здоровий спосіб життя,  та вміння долати бар’єри в спілкуванні з представниками інших країн.

26 квітня 2016 19:27







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 968-го дня повномасштабної війни

 

18 жовтня 2024 19:05

Звернення Президента України Володимира Зеленського на початку 967-го дня повномасштабної війни

 

17 жовтня 2024 09:31

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 965-го дня повномасштабної війни

 

15 жовтня 2024 20:04