Сьогодні 18 жовтня 2024 р.

Привітання Ігорю Канівцю від Григорія Суркіса

З 55-річним ювілеєм лікаря київського «Динамо» Ігоря Канівця привітав почесний член УЄФА Григорій Суркіс.

Шановний Ігорю Васильовичу!

Приєднуючись до ювілейних вітань на Вашу адресу, віддаю належне людині, яка, навіть лишаючись за кадром, є причетною до всіх гучних успіхів футбольної команди київського «Динамо».

У вік космічних спортивних швидкостей, коли блискавичні думки треба підкріплювати координацією, спритністю й атлетизмом, майстрам шкіряного м’яча конче треба усвідомлювати, що їхні ноги – в надійних і турботливих руках. Наші футболісти щодо цього – абсолютно спокійні, відтоді, коли Ви, ще на посаді завідувача відділенням клініки «Борис», прийняли перших пацієнтів у динамівській формі.

Під час жахливої війни Ваша шляхетна професія набуває особливого змісту й особливого значення. Тому найперше побажання – це побажання нашої якнайскорішої Перемоги над російськими загарбниками. Та звитяга неодмінно відбудеться – зокрема й завдяки героїзму всіх медиків, на яких уже чекають мирні фронти відбудови міцної європейської держави.

Нехай доля і воля ніколи не зраджують Вам, дорогий ювіляре. Божої Вам ласки в усіх добрих справах і помислах. Миру, злагоди та гармонії, щасливих миттєвостей спілкування з рідними та близькими. А ще – радісних, яскравих емоцій від футболу.

З повагою,
Григорій СУРКІС

2 листопада 2022 10:19







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського на початку 967-го дня повномасштабної війни

 

17 жовтня 2024 09:31

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 965-го дня повномасштабної війни

 

15 жовтня 2024 20:04

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 964-го дня повномасштабної війни

 

14 жовтня 2024 19:12