Сьогодні 8 вересня 2024 р.

«Шахтар» зіграв з окупантами в Маріуполі»: російський ЗМІ зганьбився черговою дешевою пропагандою

Окупанти продовжують пробивати дно. Російське видання «Чемпіонат» вкотре підтвердило, що все, чого торкається рука пропагандиста, пахне брехнею і фейком. Так зване «провідне спортивне видання» розповіло своїм зомбі-читачам про турнір у Маріуполі, на якому проти російських волонтерів буцімто зіграв донецький «Шахтар» на честь Дня металурга.

За інформацією джерела, саме «гірники» стали ініціаторами заходу і зіграли проти макіївського «Бажанівця» та двох команд поплічників російських окупантів, які під виглядом волонтерів допомагають у «налагодженні мирного життя в Маріуполі».

Цікаво, що видання, яке писало про команду з так званої «ДНР» із однойменною назвою, проілюструвало новину фотографією «Шахтаря» справжнього, українського. Більше того, горе-писаки не спромоглись зайти бодай на офіційний сайт «помаранчево-чорних», аби взяти там свіже фото. На їхній світлині з Михайлом Мудриком обіймаються Ісмаїлі, Додо та Жуніор Мораєс, яких вже давно немає у клубі. До слова, екс-форвард збірної України перебрався у «Корінтіанс» ще на початку березня.

Нагадаємо, єдиний і справжній «Шахтар» нині проводить збори у Нідерландах і готується до старту нового сезону УПЛ, початок якого заплановано на 23 серпня.

undefined
Скріншот із сайту

undefined

Псевдо-«Шахтар», що грав на турнірі

19 липня 2022 16:53







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Ігор Кочетов – збірна України, провал Павелка, футбол під час війни, реформи київського футболу

 

06 вересня 2024 13:30

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 925-го дня повномасштабної війни

 

05 вересня 2024 21:20

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 924-го дня повномасштабної війни

 

04 вересня 2024 19:50