Сьогодні 18 жовтня 2024 р.

ТМ. Александрия – Пюник (Армения) 6:0. Блеск Протасова

Гра розпочалася за активних дій гравців «Пюніка», і вже на п’ятій хвилині єреванці створили небезпечний момент біля воріт Дмитра Рудика (цей момент, фактично, був єдиним протягом першого тайму). Намагання «Пюніка» нав’язати суперникам свою гру розбилися на одиннадцятій хвилині, коли «Олександрія» відповіла стрімкою атакою, яка завершилася голом у виконанні Сергія Старенького. Як не прикро, але арбітр зафіксував положення поза грою. За  хвилину потому той же Сергій Старенький мав чудову нагоду забити гол, пробивши по центру приблизно з 18 метрів, але ворота «Пюніка» врятував голкіпер. Надалі весь хід поєдинку контролювали олександрійці.

Перший гол олександрійці забили з пенальті, який чудово реалізував Андрій Запорожан. Після помилки у захисті вірменської команди Євген Протасов перехопив м’яч і виходив віч-на-віч з голкіпером – захиснику залишалося лише збивати Євгена у карному майданчику.

Уже за дві хвилини сам Євген Протасов мав нагоду забивати, але отримавши м’яч, не зміг пробити по воротах – йому завадив захисник. На 37 хвилині біля воріт Дмитра Рудика гравці «Пюніка» виконували штрафний, але олександрійці перехопили м’яч і вибігли у швидкісну контратаку правим флангом Протасов, який був найактивнішим у першому таймі, віддав пас на Артема Сітало, який передав м’яч Сергію Старенькому – той вийшов сам-на-сам з голкіпером і переграв його. Підсумок першого тайму – 2:0.

На 47 хвилині в одній з атак наші земляки заробили право на кутовий і найспритнішим у воротарському майданчику «Пюніка» був Євген Банада, який став найспритнішим в воротаському майданчику і забиває третій м’яч.

Але на цьому підопічні Володимира Шарана не зупинилися. Кожна з їх атак несла потенційну загрозу воротам єреванців. Мали реальну можливість забивати Андрій Бацула, Павло Пашаєв та й інші виконавці. Приємно, що відзначилися в цьому спарингу і "вчорашні" дублери. Так, Тимур Стецьков на 60 хвилині та Протасов на 63 хвилині довели рахунок до 5:0. До речі, Євген Протасов був одним з найкращих у нашій команді. А довершив розгром «Пюніка» на 75 хвилині матчу Василь Грицук, реалізувавши одиннадцятиметровий штрафний удар після того, як захисники збили в карному майданчику Віталія Пономаря. Ну а що ж «Пюнік»? Вірменські футболісти нічого особливого не продемонстрували, їх малочисельні намагання вийти в атаку відразу ж ліквідовувались гравцями опорної зони та захисниками олександрійської команди.

Заключний поєдинок на турецьких зборах «Олександрія» проведе з пловдивським «Ботєвом».

ТМ. АЛЕКСАНДРИЯ – ПЮНИК (Армения) – 6:0
Голы:
Запорожан (21, с пенальти), Старенький (37), Банада (47), Стецьков (60), Протасов (63), Грицук (75, с пенальти).
Александрия (1-й тайм): Рудык, Бабогло, Бухал, Чеботаев, Стецьков, Запорожан, Старенький, Протасов, Аветисян, игрок на просмотре, Ситало. (2-й тайм): Леванидов, Бухал, Бабогло, Стецьков, Чеботаев, Банада, Шастал, Грицук, Протасов, Зинкевич, Пономар.

25 січня 2018 19:03







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 968-го дня повномасштабної війни

 

18 жовтня 2024 19:05

Звернення Президента України Володимира Зеленського на початку 967-го дня повномасштабної війни

 

17 жовтня 2024 09:31

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 965-го дня повномасштабної війни

 

15 жовтня 2024 20:04