Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Президент «Минаю»: «Весь світ зрозумів, що Україна переможе»

Президент ФК «Минай» Валерій Пересоляк став гостем «Просто Футбол Podcast» після першого зіркового благодійного матчу, який пройшов 12 червня в Минаї.

Про матч «Легенди футболу» – «Збірна зірок»

«Враження, звичайно, позитивні. Організовували захід в дуже короткий термін. На це було виділено десь близько двох тижнів. Завдяки нашим партнерам нам вдалось організувати гру, як мені здається, на дуже хорошому рівні.

Основною метою шоу було зібрати кошти для Збройних сил України. Це не та сума, яка здатна вплинути на весь процес захисту України від загарбника, проте невеличкий свій вклад з боку футбольного клубу «Минай» і всіх гостей, які погодились до нас приїхати, ми зробили.

Сам матч пройшов гарно, у дружній атмосфері. Рахунок – 9:9. Це придало ознак радісної події, шоу. Ми ж усі розуміємо, що команда професіоналів могла виграти «всуху» і не дати «Збірній Зірок» перейти центральну лінію. А от пенальті, здається, вже пройшли по чесному і так доля склалась, що удача була на стороні зірок.

Ми намагаємось залучати дітей-переселенців до кожного благодійного матчу. Цей – не виключення. Щоб трішки відволікти їх від того, що вони побачили і пережили».

Про благодійність

«Матчі – один з елементів структури нашої благодійної діяльності. Крім того, ми з власної ініціативи, спираючись на власні можливості, намагаємось допомагати Збройним силам України. Десь клуб допомагає, тому що через нас передавали гуманітарну допомогу населенню. Частину передавали на передову. Деколи до мене звертаються особисто і я намагаюсь допомагати. Не буду хизуватись цією частиною.

Найчастіше наші воїни просять автомобілі. Цифри не буду називати, але нами вже було немало транспортних засобів відправлено на передову. Також ми передали клубний автобус. Чемпіонат було зупинено, тому прийняли рішення, що на передовій він буде корисніший.

Наш клубний стадіон «Минай» став тимчасовою домівкою для переселенців. Ми одночасно розселили, годували та надавали медичний огляд більш ніж 200 людям».

Звернення до українців та ЗСУ

«ФК «Минай» і я особисто бажаю всім українцям перемоги у цій війні. Ми бачимо, що сьогодні весь світ зрозумів, наскільки українці сильні і волелюбні. І вже ніхто не сумнівається в тому, що переможемо саме ми. Головне продовжувати працювати на цю перемогу, підтримувати армію і робити все, що від нас залежить. Бо переможемо тільки разом! А нашим бійцям я вдячний за їх щоденні подвиги. Вони справжні герої. Нехай вас оминають негаразди, смерть і всі матері дочекаються своїх дітей. Слава воїнам ЗСУ».

19 липня 2022 22:24







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Ігор Кочетов – збірна України, провал Павелка, футбол під час війни, реформи київського футболу

 

06 вересня 2024 13:30

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 925-го дня повномасштабної війни

 

05 вересня 2024 21:20

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 924-го дня повномасштабної війни

 

04 вересня 2024 19:50