Сьогодні 18 жовтня 2024 р.

Петраков: «Пишаюся нашими воїнами»

Головний тренер збірної України Олександр Петраков в інтерв'ю Футбол NEWS висловився про війну України з російськими окупантами.

«Не можу навіть повірити в те, що трапилося. Коли все сталося, мені зателефонував син та розповів, що почалася війна. Для мене більше немає такої держави, як Росія, ні людей, ні друзів уже в мене там немає. Складно говорити.

Це на віки, мій син і онук нічого спільного з росіянами не матимуть. Не може їм бути прощення, зараз вони просять, щоб їм дозволили грати, у жодному разі, щоб не грали та розуміли, що вони накоїли. Вони були козирними у себе вдома. А коли приїжджають до Києва, то такі тихенькі москалики. Потрібно їм голову відірвати всім разом, щоб вони зрозуміли.

Те, що ми станемо сильнішими, це навіть не 100%, а 200%. І коли буде гра збірної, а колись вона буде, я попрошу президента, щоб якнайбільше воїнів прийшло до нас на гру, а ми всі стали та аплодували. Я просто пишаюся цими хлопцями. Хлопці, ви робите неймовірну справу. Я тренер національної збірної з футболу, хочу стати перед вами на коліна та сказати спасибі від усіх наших футболістів. Нехай вас береже Бог. Слава Україні», - сказав Петраков.

 

 

29 березня 2022 09:42







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського на початку 967-го дня повномасштабної війни

 

17 жовтня 2024 09:31

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 965-го дня повномасштабної війни

 

15 жовтня 2024 20:04

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 964-го дня повномасштабної війни

 

14 жовтня 2024 19:12