Сьогодні 19 жовтня 2024 р.

Шевченко посетил футбольный фестиваль в Харькове

Вже сьогодні, 15 листопада, увечері Харків стане свідком повернення міжнародного футболу під час проведення товариського матчу між національними збірними командами України та Сербії. А вдень головний тренер Андрій Шевченко та гравці команди – Олександр Кучер, Артем Кравець та Віктор Коваленко - завітали до 152-ї харківської гімназії, аби взяти участь у соціальних активностях ФФУ – дитячих фестивалях «Відкриті уроки футболу» та «Play Away, Play Everywhere».
 
«Соціальні проекти ФФУ «Відкриті уроки футболу» та «Play Away, Play Everywhere» («Грай в гостях, грай всюди») проходять за сприяння Благодійного фонду «Розвиток футболу України» і спрямовані на допомогу дітям-переселенцям з Донбасу та анексованого Криму та їх інтеграцію в місцеві громади. Наразі соціальні активності ФФУ активно впроваджуються в трьох областях — Запорізькій, Дніпропетровській та Харківській при підтримці Німецького уряду. Допомога надана Streetfootballworld GmbH в рамках проекту «Психосоціальна підтримка та робота з конфліктами», що є однією з Ініціатив інфраструктурної програми для України Німецького уряду та виконується Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ GmbH).
 
У футбольному святі взяли участь близько 200 харківських дітей, а на початку заходу усіх присутніх привітав перший віце-президент ФФУ Вадим Костюченко, який відзначив особливу мить для міста і побажав малечі великих перемог у майбутньому: «Завдяки зусиллям Харківської обласної державної адміністрації та Федерації футболу України сьогодні міжнародний футбол повертається до цього міста. На тлі цього приємно бачити на цьому фестивалі кращих з кращих дітей, які, впевнений, прославлятимуть нашу країну у спорті».
 
«Це важливий момент для Харкова. Для нас дуже приємно, що збірна України має можливість зіграти на прекрасному стадіоні «Металіст» за підтримки харківських уболівальників. Дуже добре, що регіони мають можливість приймати матчі такого калібру. Запрошуємо всіх на футбол, приходьте і підтримайте команду», - запросив учасників заходу керманич головної команди країни Андрій Шевченко.
 
Тренер та футболісти тривалий час не мали нагоди вибратися з полону бажаючих сфотографуватися та отримати автограф, а «синьо-жовті» просто не могли відмовити дітям у пам’ятних селфі. Натомість, представники збірної України приїхали у гості до маленьких прихильників не з порожніми руками - усі учасники фестивалів отримали у подарунок футбольне екіпірування та м’ячі. Але, безумовно, головною радістю майбутніх зірочок все-таки стала можливість стояти поряд із Шевченком та гравцями «синьо-жовтих», які є живими легендами в очах багатьох юних спортсменів.

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

15 листопада 2016 17:19







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 968-го дня повномасштабної війни

 

18 жовтня 2024 19:05

Звернення Президента України Володимира Зеленського на початку 967-го дня повномасштабної війни

 

17 жовтня 2024 09:31

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 965-го дня повномасштабної війни

 

15 жовтня 2024 20:04