Сьогодні 18 жовтня 2024 р.

ФФУ вкотре безпідставно відмовляє у допомозі ветеранам та учасникам АТО(ООС)

Всеукраїнська футбольна ліга учасників АТО на КУБОК ГЕРОЇВ АТО – це наймасштабніша в Україні програма психологічної та спортивної реабілітаці ветеранів та учасників АТО (ООС) з 2015 року.

Щорічно з березня по жовтень в 42 містах України більше двох з половиною тисяч учасників бойових дій проходили реабілітацію та соціальну адаптацію через улюблений вид спорту – футбол. Жодної допомоги від держави, виключно за рахунок власних можливостей ветеранів та учасників АТО і партнерів, які добровільно допомагають захисникам України.

І от цього року, коли вже скоро стартує п’ятий сезон Чемпіонату, все може зірватись. Програма спортивної реабілітації, яка об’єднала нас, незалежно від підрозділів чи відомств сектора безпеки та оборони, в яких ми виконували чи виконуємо свій обов’язок по захисту територіальної цілісністю України, об’єднали наші сім’ї, здружили наших дітей. Ми не можемо зрозуміти, а ми – це учасники війни з Росією, чому ж таке відношення до нас з боку Федерації футболу України, кому потрібно саме зараз влаштовувати ці інтриги і створювати таку сплановану провокацію? Чому ФФУ безпідставно відмовляється пролонгувати договір з нашою Федерацією Футболу учасників АТО?

Чотири роки згідно договору надавався арбітраж на матчі Ліги, наш Чемпіонат України з футболу серед команд Ліги учасників АТО на КУБОК ГЕРОЇВ АТО був в Єдиному календарному плані фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України ФФУ і Міністерства молоді та спорту України, де організатором змагань була Федерація Футболу учасників АТО, що надавало цим змаганням офіційного статусу. І цього року, через негативні конкретні дії високопосадовців Федерації футболу України (а саме: першого віце-президента Вадима Костюченка, віце-президента Олега Собуцького та радника президента ФФУ Валентина Латипова) наш Чемпіонат під загрозую зриву!

Додаткова інформація щодо офіційного звернення на ФФУ за посиланням: http://www.football.ukrazom.org/archives/11497#respond

Невже недолугі чиновники ФФУ, які представляють інтереси держави і команду Президента України, не розуміть, що своїми непрофесійними діями вони дискредитують самого Президента України в очах всіх українців та імідж держави на міжнародному рівні? Хоча сам Президент України, як верховний головнокомандувач відповідно до УКАЗУ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №123/2018 Про підтримку розвитку системи спортивної реабілітації учасників бойових дій, які брали участь в антитерористичній операції, у заходах із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, пообіцяв і гарантував нам право на спортивну реабілітацію.

26 лютого 2019 12:45







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 968-го дня повномасштабної війни

 

18 жовтня 2024 19:05

Звернення Президента України Володимира Зеленського на початку 967-го дня повномасштабної війни

 

17 жовтня 2024 09:31

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 965-го дня повномасштабної війни

 

15 жовтня 2024 20:04