Сьогодні 19 жовтня 2024 р.

ТМ. Волынь – Рапид (Румыния) 1:1. Мемешев заработал… слоника

У присутності 22 тисяч вболівальників «Волинь» стартувала на Sait Nagjee Amarsee International Tournament. Гра вийшла бойовою, а у підсумку нічия.

Попри видозмінений після кадрових пертурбацій склад “хрестоносців”, вони вже у перші хвилини могли вирішувати результат гри. У першому таймі українці перестріляли суперника по ударом по воротам з рахунком 5:1. Румуни після матчу зізнавалися, що буди дещо шоковані атаками Волині. Але все ж вони забили першими – Тудоран отримав пас з центру у фланг, вибіг на побачення із Шустом і сильно пробив Богдана – 1:0.

У Волині стовідсоткові нагоди мали Діденко та Петров. Перший не зумів замкнути простріл Шабанова. Декілька разів прикладалися із дальніх дистанцій Кравченко і Герасимюк.

Не варто забути й часті зупинки гри і провокації румун, особливо у другому таймі. Коли “Волинь” зрівняла рахунок, Рапід почав тягнути час, оскільки відчув, що фізично не встигає за переміщеннями лучан. Кілька разів спалахували сутички, які загасив тільки гол у відповідь від Мемешева. Кравченко навісив на 11 метрів і Редван був найспритнішим у штрафній, замкнувши подачу ударом головою у падінні – 1:1. За цей шедевр і активність впродовж всього поєдинку Мемешеву після гри вручили ...сувенірного слоника – нагороду як накращому футболісту матчу «Волинь» – «Рапід».

Sait Nagjee Amarsee International Tournament, 1 тур, товариький матч.

ВОЛИНЬ (Луцьк) - РАПІД (Бухарест, Румунія) – 1:1
Голи:
Мемешев (59) – Тудоран (13).
Волинь: Шуст, Богданов, Шабанов, Жуніч, Польовий, Кравченко, Горопевшек, Мемешев, Герасимюк (Романюк, 60, Шаповал, 66) - Діденко, Петров (Насонов, 46).

Наступний матч підопічні Віталія Кварцяного проведуть 11 лютого о 15.30 за київським часом проти Атлетико Паранаенсе (Курітіба, Бразилія).

7 лютого 2016 18:27







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 968-го дня повномасштабної війни

 

18 жовтня 2024 19:05

Звернення Президента України Володимира Зеленського на початку 967-го дня повномасштабної війни

 

17 жовтня 2024 09:31

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 965-го дня повномасштабної війни

 

15 жовтня 2024 20:04