Сьогодні 19 жовтня 2024 р.

Футзал. Сборная Украины позволила испанцам отыграться

У другому товариському матчі проти чинного чемпіона Європи – збірної Іспанії – «синьо-жовті» поступилися, втративши перевагу у два м’ячі.
 
Неймовірна напруга до фінального свистка, боротьба на кожному клаптику поля, майже заповнений вщент столичний Палац спорту – другий товариський матч збірної України проти національної команди Іспанії знову став окрасою останнього вікенду січня. На жаль, у порівнянні з першим поєдинком збірних, який пройшов днем раніше, «синьо-жовті» поступилися, не втримавши перевагу у два м’ячі.
 
У другому поєдинку наставники обох збірних провели ряд замін у складах. Так, місце у воротах нашої команди, замінивши героя першої зустрічі – Євгена Іваняка, зайняв Кирило Ципун, а у іспанців гру з перших хвилин розпочав воротар Карлос Баррон.
 
Початок зустрічі був за гостями – Адольфо втратив гарну нагоду, перекидаючи м’яч через Ципуна. Згодом уже Пола сильним ударом струсонув поперечину.
 
Вистоявши під натиском піренейців, українці відкрили рахунок: Сергій Журба перехопив передачу суперника та влучним ударом спрямував м’яч у дальню «дев’ятку».
 
Пропустивши гол, іспанці запропонували швидку та жорстку гру. Українці виклик прийняли, тож не дивно, що на паркеті точилася справжня чоловіча боротьба, в якій ніхто не хотів поступатися. Жорсткі стики та порушення правил – стали звичним явищем, але першими ліміт на фоли «перебрали» гості, й Бондар зі штрафного міг збільшити перевагу «синьо-жовтих», але вдало зіграв голкіпер іспанської збірної.
 
Другий тайм розпочався за сценарієм першої половини зустрічі. Іспанці знову дуже активно розпочали гру, завдавши кілька небезпечних дальніх ударів. Одного разу виручив Ципун, відбивши «постріл» Рафи Усіна під поперечку, у кількох інших – м’яч йшов повз ворота.
 
Поступово напруга поблизу воріт українців ставала дедалі вищою. Разуванов по-хокейному кинувся під м’яч, не влучив у ворота Рікардо, втратив момент Алекс, після удару Поли врятував Ципун. А трохи згодом, коли після помилки гравців «синьо-жовтих» Ортіс «витягнув» на себе воротаря українців та віддав передачу на Адольфо, господарів після удару останнього врятувала стійка.
 
Атакували іспанці, а забили українці. Спочатку кіпер гостей відбив м’яч після удару Шотурми, а після розіграшу кутового – впорався з ударом Миколи Грицини. На добиванні першим був Ігор Корсун, який і відправив м’яч у ворота.
 
Наставник збірної Іспанії на другий пропущений м’яч відреагував відразу, випустивши п’ятого польового гравця. Гості влаштували справжній штурм воріт Ципуна, що на 37-й хвилині закінчився голом Рафи Усіна, який замкнув передачу Хоселіто. Ще через дві хвилини все той же Усін встановив рівновагу у рахунку.
 
Збити наступний запал гостей не допоміг і тайм-аут, який взяв головний тренер «синьо-жовтих» Олександр Косенко. Айкардо сильним ударом вивів гостей уперед, а майже із самісінькою фінальною сиреною він же встановив остаточний рахунок у зустрічі – 4:2 на користь гостей.
 
УКРАЇНА – ІСПАНІЯ – 2:4
Голи: Журба (9), Корсун (34) – Рафа Усін (37, 39), Айкардо (40, 40).
Україна: Ципун – Білоцерковець, Журба, Бондар, Дзюба – Корсун, Мих.Грицина, Мик.Грицина, Шотурма, Разуванов – Педяш, Сорокін, Волянюк.
Іспанія: Баррон (Хуанхо, 21) – Рафа Усін, Ортіс, Толра, Адольфо – Алекс, Бебе, Хоселіто Фернандес, Пола – Айкардо, Хоселіто Масіас, Давід Гарсія.
Попередження: Дзюба (17), Сорокін (17) – Давід Гарсія (17), Алекс (28).

29 січня 2017 19:47







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 968-го дня повномасштабної війни

 

18 жовтня 2024 19:05

Звернення Президента України Володимира Зеленського на початку 967-го дня повномасштабної війни

 

17 жовтня 2024 09:31

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 965-го дня повномасштабної війни

 

15 жовтня 2024 20:04