Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Шевченко провів зустріч із керівниками регіональних асоціацій футболу України

Єдиний кандидат на посаду президента УАФ, колишній український футболіст та екстренер збірної України Андрій Шевченко у Львові зустрівся з керівниками восьми регіональних асоціацій футболу України.

Основна тема розмови – розвиток українського футболу, незважаючи на повномасштабну війну, а також повернення довіри до Української асоціації футболу. Наступні зустрічі Шевченко планує провести вже у Києві.

«Сьогодні у Львові зустрівся з головами регіональних асоціацій футболу восьми областей України.

Обговорили наше головне завдання – розвивати український футбол, попри повномасштабну війну, та повернути до асоціації довіру українських вболівальників.

Дякую всім, хто долучився до діалогу, за спільне бачення. Опрацьовуємо озвучені питання, завершуємо роботу над стратегією, рухаємося далі. Наступна зустріч у Києві», – написав Шевченко у Facebook.

Нагадаємо, 12 грудня Андрія Шевченка було офіційно висунуто в кандидати на посаду президента УАФ. Екстренер збірної України прийняв пропозицію балотуватися на відповідальну посаду, взявши час на підготовку програми та підбір команди.

Кандидатуру Шевченка підтримали щонайменше 19 постійних колективних членів організації із 27 (а за словами віцепрезидента Вадима Костюченка – 23). Українська Прем’єр-ліга втрималася від свого голосу, оскільки провела своє засідання раніше за рішення Шевченка про участь у виборах. Сам Шевченко буде єдиним та безальтернативним кандидатом на виборах голови УАФ.

Виконком УАФ офіційно затвердив провести позачерговий конгрес УАФ 25 січня 2024 року. Засідання відбудеться у київському Будинку футболу, початок – о 12:00. Також було затверджено порядок денний конгресу, одним із пунктів якого є «Про обрання президента УАФ».

17 січня 2024 09:03







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Ігор Кочетов – збірна України, провал Павелка, футбол під час війни, реформи київського футболу

 

06 вересня 2024 13:30

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 925-го дня повномасштабної війни

 

05 вересня 2024 21:20

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 924-го дня повномасштабної війни

 

04 вересня 2024 19:50