Сьогодні 19 жовтня 2024 р.

ТМ. Волынь – Динамо (Беларусь) 0:0. В Луцке «сухо»

Перший спаринг під час жовтневої перерви у чемпіонаті луцька «Волинь» провела сьогодні на стадіоні «Підшипник» із брестським «Динамо».

Востаннє суперники грали між собою рівно рік тому – 13 жовтня 2012 року. У Бресті волиняни виграли 1:0 – чудовим голом тоді відзначився Олег Герасимюк. Йому вдався обвідний удар у дев`ятку. Нині команда з Бреста веде бій у чемпіонаті Білорусі за право залишитися в елітному дивізіоні.

У «Волині» були відсутні «збірники». Ванче Шиков вчора разом із македонцями програв Уельсу 1:0 на виїзді, Дмитро Задерецький позавчора зіграв у складі збірної України U-20 проти дубля «Таврії» (3:0), а Віталій Приндета готується до матчу української «молодіжки» проти латишів.

Отож, стартовий склад «Волині» був таким: Літовченко – Сімінін, Масло, Матуку, Шіш – Парцванія, Матей – Шумахер, Бікфалві, Бабатунде – Гравець на перегляді.

Команди почали у дуже хорошому темпі, намагаючись відповідати атакою на атакою. Хоча, правду кажучи, господарі мусили б вирішувати долю результату гри саме на старті матчу. Занадто багато свободи давали оборонці з Бреста атакуючій групі «Волині».

Так, наприклад, Міхеля Бабатунде вивели на чистий мяч на лінії штрафного, але нігерієць із 16 метрів вдарив «по горобцям». Шумахер з меж штрафного бив в дотик і «на техніку», але неточно.

Потім Парцванія закінчував класну багатоходівку ударом у дальній нижній кут, але кіпер дістав м’яча. Кутовий закінчився дуже небезпечним ударом Матуку, який перевисів опонента у повітрі, але вдарив вище воріт.

Даkі була десятихвилинка Бікфалві. Він тричі поспіль пробивав із середньої відстані. Останній гострий момент у першому таймі створив Бабатунде, який на клаптику поля обіграв двох білорусів, продерся до лицьової, але його простріл на 11 метрів блокували.

Утім, згодом м`яч перестав триматися в ногах «хрестоносців», у господарів побільшало невимушених втрат у господарів. Відповідно кількість небезпечних моментів зменшилася.

У ці хвилини найреальнішу нагоду для білорусів втратив Олександр Перепечко. Його хорошим розрізним пасом вивели на Літовченка, але і удар в білоруса не вийшов, адже Ян Масло «висів» на ньому. М`яча зафіксував кіпер «Волині».

На другий тайм у «Волині» вийшли: Шеліхов - Годований, Матуку, Парцванія, Нємчанінов - Гошкодеря, Скоба - Рамон, Хомченко, Козьбан і гравець на перегляді.

Знову активніше почали господарі. Рамон з 15 метрів лівою «заряджав» у ближній кут, але кіпер «Динамо» потягнув удар на кутовий, Мемешев відважився на удар з гострого кута з 14 метрів, але м`яч пролетів на метр вище поперечини. Нємчанінов з Козьбаном перепасувалися на підступах до штрафного й захисник лучан цілив у дальній кут - воротар на місці.

Але на цьому сумбур переграв на полі креатив й аж до кінця гри небезпечних моментів господарі не створили. У гостей запам’ятався японський легіонер Сато, який раз по раз намагався загострювати гру.

«Волинь» прокинулася в останні 5 хвилин гри. Козьбан вистрелив з 25 метрів у дальній кут. Кіпер з великими труднощами перевів м`яча на кутовий. Мемешев отримав пас-парашут і бив в дотик, але м`яч пролетів повз ворота. Матей класно прибрав на замаху двох суперників, пробив, але кіпер зреагував.

Як результат – «сухий» результат. У понеділок суперники зустрінуться о 12.00 ще раз. Про місце проведення гри повідомимо додатково.

12 жовтня 2013 21:23







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 968-го дня повномасштабної війни

 

18 жовтня 2024 19:05

Звернення Президента України Володимира Зеленського на початку 967-го дня повномасштабної війни

 

17 жовтня 2024 09:31

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 965-го дня повномасштабної війни

 

15 жовтня 2024 20:04