Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Фесюн: «У нас є реальні шанси проявити себе на Олімпіаді»

Воротар олімпійської збірної України Кіріл Фесюн поділився очікуваннями від Олімпіади-2024.

«Я сподіваюся, ми будемо боротися за високі місця. Передчуття добрі. У нас не так багато часу на підготовку, але якщо ми чогось хочемо, то повинні зібратися всі разом. У нас є реальні шанси проявити себе.

Дуже приємно, що мене викликали в олімпійську збірну. Представляти країну в такий час на таких змаганнях – це велика честь, тим паче, що це перші змагання за часів незалежності. Тому я був дуже радий. Як дізнався? Головний тренер Шахтаря підкликав мене, сказав, що мене викликали та відпускають. Я розумію ситуацію в країні й хочу, щоб ми перемогли.

Гадаю, що нам головне – зігратися, ще краще розуміти один одного. Результат завжди приємно перемагати, це приносить позитивні емоції. Але головне – добре підготуватися. Ми ставимо перед собою лише найвищі цілі, і будемо працювати над їх досягненням.

Сподіваємося, все буде добре. Ми повинні об'єднати зусилля та працювати разом, щоб досягти успіху. Впевнений, що з нашою командою і нашими можливостями ми здатні на великі досягнення», – сказав Фесюн у інтерв’ю для «Суспільне Спорт».

Нагадаємо, футбольний турнір на Олімпійських іграх стартує 24 липня. Перед стартом на Олімпіаді команда Руслана Ротаня проведе два товариські матчі – проти Єгипту (14 липня) та Парагваю (18 липня). Суперниками України на груповому етапі ОІ-2024 будуть Ірак (24 липня), Марокко (27-го) та Аргентина (30-го).


11 липня 2024 12:36







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Ігор Кочетов – збірна України, провал Павелка, футбол під час війни, реформи київського футболу

 

06 вересня 2024 13:30

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 925-го дня повномасштабної війни

 

05 вересня 2024 21:20

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 924-го дня повномасштабної війни

 

04 вересня 2024 19:50