Сьогодні 18 жовтня 2024 р.

Ахметов привітав Ігоря Суркіса

22 листопада президентові ФК «Динамо» (Київ) Ігореві Суркісу виповнюється 64 роки. Свої вітання на адресу іменинника надіслав президент ФК «Шахтар» Рінат Ахметов.

«Дорогий Ігорю Михайловичу!

Прийміть мої щирі вітання і найдобріші побажання з нагоди дня народження!

З Вашим іменем пов’язана сучасна епоха в історії київського «Динамо». 20 років як президент і все своє життя як пристрасний уболівальник Ви пов’язані з клубом, віддаєте йому всі сили та час, усім серцем радієте перемогам команди і разом з нею долаєте труднощі. Ваша відданість «Динамо» й величезна любов до футболу викликають лише повагу і гідні найгучніших оплесків.

Щиро ціную не лише нашу дружбу, а й суперництво наших клубів. Матчі «Динамо» і «Шахтаря» завжди були й будуть найяскравішим протистоянням українського футболу. Однак сьогодні нас об’єднує спільна мета і прагнення до спільної перемоги – перемоги України та українського народу. Вірю, що цей день невдовзі настане, до нашої країни повернуться спокій і добробут, а ми знову побачимося з Вами на стадіоні й насолоджуватимемось гарним футболом на «Донбас Арені» у вільному українському Донецьку та на НСК «Олімпійський» у мирному процвітаючому Києві.

Від щирого серця зичу миру й добра, міцного здоров’я та невичерпного оптимізму, щастя та всього найкращого Вам і Вашим рідним. Нехай «Динамо» тішить Вас своєю грою, дарує найпозитивніші емоції і незабутні моменти!»

22 листопада 2022 21:30







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського на початку 967-го дня повномасштабної війни

 

17 жовтня 2024 09:31

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 965-го дня повномасштабної війни

 

15 жовтня 2024 20:04

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 964-го дня повномасштабної війни

 

14 жовтня 2024 19:12