Сьогодні 18 жовтня 2024 р.

Футболісти збірної України створили фонд допомоги у війні

Футболісти збірної України створили фонд допомоги у війні. За словами голови агентства спортивного маркетингу Влада Вахільчука, який у мирний час займався допомогою у комунікації між брендами та спортсменами, наразі таку ініціативу виявили представники Динамо та Шахтаря ‒ Сергій Сидорчук та Тарас Степаненко, Микола Шапаренко та Сергій Кривцов, Георгій Бущан та Микола Матвієнко.

Про деталі роботи фонду розповів півзахисник Шахтаря Тарас Степаненко.

‒ Ви добре знаєте мене: я не з тих людей, які розповідають про допомогу, ‒ сказав він. ‒ Але ж дуже багато запитів. Тому відповідаю всім і одразу.

У перші дні повномасштабної війни допомагав дуже хаотично. Так само робили і багато хлопців зі світу футболу. Відповідав і знайомим, і незнайомим.

Потім мені почали розповідати про проблеми ті, кому ця допомога не прийшла. Десь гуманітарний вантаж довезли до кордону, і він став. Десь купили броники, які не доставили до області. Тому ми вирішили зробити де-факто, а не де-юре «військовий фонд» і відповідаємо за доставку допомоги від закупівлі до отримання в регіоні.

Поки що нас шестеро, але не поспішайте судити інших. Допомагають 99.9% хлопців, яких я особисто знаю. Хтось своєму місту, хтось переселенцям, а хтось армії.

Насамперед ми спортсмени, а не фахівці з PR. Тому справ у нас завжди більші, ніж контенту.

Ми поділили фонд на гуманітарну та військову частину. Спілкуємось із довіреними людьми, які знають, у яких галузях брак більше. Туди і надсилаємо потрібні речі, згідно зі зібраними запитами.

До нової партії допомоги увійшли аптечки/ifak aids (500 штук), бронежилети, захист 4+ (50 штук), тепловізори (5 штук). Все це їде до Одеси, Мар'їнки, Миколаєва.

Гуманітарну допомогу збирає ХАБ Італії. Дякуємо Ярославу Поповичу та Вадиму Данильченку за організацію допомоги в цій країні. Нові запити отримали. Фонд продовжує працювати...

Браво, хлопці! Все буде Україна!

18 березня 2022 18:28







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського на початку 967-го дня повномасштабної війни

 

17 жовтня 2024 09:31

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 965-го дня повномасштабної війни

 

15 жовтня 2024 20:04

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 964-го дня повномасштабної війни

 

14 жовтня 2024 19:12