Сьогодні 18 жовтня 2024 р.

«Шахтар» допоможе «Арені Львів» прийняти переселенців

Донецький «Шахтар», Львівська обласна державна адміністрація та «Арена Львів» організовують роботу центру надання допомоги вимушеним переселенцям на території львівського стадіону, повідомляє офіційний сайт гірників.

Напередодні співробітники «Шахтаря» долучилися до організації роботи центру. Виконано низку монтажних робіт нової локації координаційного центру та розроблено план позмінних дій на наступні дні. Уже розпочав процес закупівлі необхідних матеріалів для повноцінного функціонування центру – матраців, ковдр, подушок, засобів особистої гігієни та іншого. Від 11 березня співробітники клубу також займатимуться реєстрацією вимушених переселенців.

– Від 2014 до 2016 року «Шахтар» проводив на «Арені Львів» домашні матчі, тому наші фахівці добре знають стадіон і його інфраструктурні можливості. Ми повертаємось на «Арену Львів», щоб зробити внесок у спільну справу та допомогти людям. Зараз багато нових завдань і викликів – робитимемо все можливе, аби включатися в роботу й надавати максимальну допомогу, – наголошує директор департаменту експлуатації ФК «Шахтар» Вадим Гунько.

12 березня 2022 10:19







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського на початку 967-го дня повномасштабної війни

 

17 жовтня 2024 09:31

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 965-го дня повномасштабної війни

 

15 жовтня 2024 20:04

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 964-го дня повномасштабної війни

 

14 жовтня 2024 19:12