Сьогодні 8 вересня 2024 р.

ТМ. «Динамо» – «Брондбю» – 4:0. Розгромний ендшпіль киян

У неділю, 14 липня, київське «Динамо» провело третій контрольний матч у рамках навчально-тренувального збору в Австрії, де наша команда готується до нового сезону. Нагадаємо, у попередніх поєдинках підопічні Олександра Шовковського зіграли унічию з німецькими «Падерборном» (0:0) та «Шальке» (2:2).

Сьогодні суперником «біло-синіх» став віце-чемпіон Данії – «Брондбю». Як і у минулій зустрічі, більшість динамівців зіграли по 62 хвилини.

Українці перемогли з упевненим рахунком 4:0. На початку першого тайму відзначився Попов, у середині другого – Царенко та Андрієвський, а наприкінці поєдинку - Піхальонок.

У перші хвилини команди призвичаювалися одна до одної та обмінялися кутовими, але особливої небезпеки вони в собі не несли. А вже на 14-й хвилині українці повели у рахунку – перший же удар у площину воріт суперника перетворився на забитий м’яч. Попов підключився до подачі зі штрафного та приблизно з лінії воротарського майданчика головою майстерно переправив м’яч у сітку – 1:0.

undefined

У відповідь данці активізувалися та провели кілька гострих атак, але захисники киян діяли грамотно та організовано, блокуючи спроби суперника та перехоплюючи м’яч. У середині тайму активним був Ванат, але йому не вдалося завдати прицільного удару. В основному, гра проходила у середині поля, без особливого загострення.

Але в певний момент розмірений темп був перерваний перспективним моментом данців: після флангової передачі зліва до воротарського майданчика, у падінні удару по воротах намагався завдати Омоїхуанфо, але вийшло вище воріт.

undefined

Незадовго до свистка на перерву близьким до того, щоб подвоїти рахунок, був Караваєв, але з близької відстані пробив по центру, і воротар Сонне-Шмідт зміг зреагувати та ліквідувати загрозу. Тож відпочивати команди пішли за мінімальної переваги українців.

На початку другого тайму непогану нагоду відзначитися зі штрафного мав Бражко, але м’яч після удару нашого півзахисника пролетів трохи вище воріт. Намагалися зрівняти рахунок і футболісти «Брондбю». Спочатку з-за меж штрафного майданчика пробив Ларсен – м’яч після рикошету вилетів на кутовий. Потім Ярмоленко лише у самовідданому підкаті зміг вибити м’яч за межі поля, коли готувався небезпечний простріл до штрафного майданчика.

undefined

Динамівці теж створювали напругу біля чужих воріт після стандартних положень, але зазвичай після подач першими на м’ячі опинялися данці. Натомість нашій команді вдалося відзначитися з гри: Ярмоленко з флангу віддав передачу на Піхальонка, той вчасно знайшов передачею Царенка, і Антон з центра штрафного майданчика спрямував м’яч у сітку – 2:0.

А через кілька хвилин «Динамо» довело рахунок до великого. Юний воротар «Брондбю» Сонне-Шмідт помилився при передачі, вибивши м’яч на Андрієвського, і той влучним ударом перекинув голкіпера суперника – 3:0.

Остаточний рахунок встановив Піхальонок, якого чудовою передачею з флангу знайшов Ярмоленко, і Олександр з лінії воротарського майданчика проштовхнув сферу у сітку.

undefined

Тож у підсумку 4:0 – впевнена перемога «Динамо».

Зазначимо, що свій наступний контрольний поєдинок «Динамо» проведе у середу, 17-го липня, проти південноафриканського футбольного клубу з міста Преторія – «Мамелоді Сандаунз».

«Динамо» – «Брондбю» (Данія) – 4:0 (1:0)
Голи:
Попов (14), Царенко (71), Андрієвський (75), Піхальонок (81).
14.07.2024. Австрія, Kaiserwinkl Arena
«Динамо»: 35. Нещерет, 2. Вівчаренко, 4. Попов, 40. Біловар, 20. Караваєв, 6. Бражко, 29. Буяльський (к), 8. Шепелєв, 17. Лонвейк (76. Піхальонок, 33), 9. Волошин (7. Ярмоленко, 46), 11. Ванат.
З 63 хвилини «Динамо» грало у такому складі: 1. Бущан, 24. Тимчик, 23. Малиш, 3. Дячук, 44. Дубінчак, 18. Андрієвський, 17. Лонвейк, 76. Піхальонок, 7. Ярмоленко, 37. Царенко, Супряга.
«Брондбю» (стартовий склад): 50. Сонне-Шмідт, 23. Каппіс, 42. Сондергаард, 18. Тшіємбе, 3. Хеггхейм, 43. Ларсен, 20. Ковальчик, 8. Грев, 35. Нарті. 99 Йєбоа, 9. Омоїхуанфо.

14 липня 2024 19:29







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Ігор Кочетов – збірна України, провал Павелка, футбол під час війни, реформи київського футболу

 

06 вересня 2024 13:30

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 925-го дня повномасштабної війни

 

05 вересня 2024 21:20

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 924-го дня повномасштабної війни

 

04 вересня 2024 19:50