Сьогодні 19 жовтня 2024 р.

ТМ. Волынь – Атлетико Паранаэнсе U-20 (Бразилия) 2:2. Гол+пас от Мемешева

Без центру поля, на швидкості, непритаманній лютневому етапу підготовки команд, із жагою до перемоги – так «Волинь» провела другий поєдинок на NagjjCup в індійському Кожикоде. Суперник – молодіжка бразильського Атлетіко Паранаенсе – лідирував до цього в групі А і побудував гру відповідно до свого становища. «Волинь» же кинулася атакувати з перших хвилин.

У стартовому складі хрестонсоців було дві зміни – не грали Жуніч та Петров. Команда відповідно дещо перегрупувалася.

Перший тайм запам’ятався обопільними «уколами» команд. «Атлетіко» забило першим після виходу Веслі Сілви сам на сам, але вже за 8 хвилин лучани відігралися. Сергій Логінов підключився на стандартне положення і після першого удару Мемешева зрівняв рахунок – 1:1.

Набагато цікавішим і емоційнішим виявився другий тайм. «Хрестосносці» на мить забули про дошкульну спеку і обрушили на молодих бразильців всю свою потугу. Принаймні чотири гольові комбінації вдалися українцям, але забити вдалося тільки одного разу. Анатолій Діденко спочатку не влучив у ворота після прострілу Насонова, потім не до кінця втік від захисників і його удар після виходу сам на сам парирував кіпер.

А гол знову забив …Мемешев. Його кинули в забіг проти двох захисників і Редвана на швидкості обігравши одного з них, увійшов в штрафну і технічно поцілив у дальній кут воріт – 2:1.

Усе міг вирішити третій гол, тим більше, що гра лучанам вдавалася, а бразильці надто багато небезпеки не створювали. Декілька разів втікаючи від захисників «Атлетіко» волиняни зашпортувалися з м’ячем і нагоди втрачали. Все ж дається взнаки лютневий етап підготовки команди – кондиції і розуміння з м’ячем і з партнерами ще не в ідеальному стані.

До честі бразильців вони знайшли сили відігратися. Яго Сілва, який замінив свого однофамільця-автора першого голу, з 10 метрів і з-під Міхи поцілив у верхній кут воріт Шуста – 2:2.

Сил і часу забити втретє у гостей вже не було. Отож, друга нічия «Волині» в Індії.

ТМ. ВОЛЫНЬ – АТЛЕТИКО ПАРАНАЭНСЕ U-20 (Бразилия) – 2:2
Голы:
 Логинов (29), Мемешев (63) – Лима (21), ?? (90).
Волынь: Шуст, Насонов, Логинов, Горопевшек, Шабанов, Кравченко, Богданов, Полевой, Мемешев, Герасимюк, Диденко (Петров, 59; Никитюк, 86).

М

Команда

І

В

Н

П

О

1

"Атлетіку Паранаенсе" Курітіба

2

1

1

0

4 - 2

4

2

"Вотфорд" Вотфорд

2

1

0

1

2 - 2

3

3

"ВОЛИНЬ" ЛУЦЬК

2

0

2

0

3 - 3

2

2

"Рапід" Бухарест

2

0

1

1

1 - 3

1

Заключний матч групового етапу Волинь проведе із англійським Вотфордом у понеділок 15 лютого о 15.30 і це, судячи із турнірної таблиці, буде вирішальний матч. Тільки перемога дозволить лучанам сподіватися на вихід до півфіналу. 

11 лютого 2016 20:52







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 968-го дня повномасштабної війни

 

18 жовтня 2024 19:05

Звернення Президента України Володимира Зеленського на початку 967-го дня повномасштабної війни

 

17 жовтня 2024 09:31

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 965-го дня повномасштабної війни

 

15 жовтня 2024 20:04