Сьогодні 19 жовтня 2024 р.

Павелко напутствовал сборную Украины по футзалу

Збірна України з футзалу вирушила до Баку, де візьме участь у кваліфікаційному етапі чемпіонату Європи 2016 року. Перед вильотом до столиці Азербайджану українська збірна завітала до Будинку футболу, де зустрілася з президентом Федерації футболу України Андрієм Павелком.

По завершенні цієї зустрічі для представників українських ЗМІ була проведена прес-конференція за участю Андрія Павелка, президента АФУ Сергія Владика, головного тренера «синьо-жовтих» Олександра Косенка та капітана команди Євгена Іваняка.

«Сьогодні в мене була чудова можливість поспілкуватися з гравцями збірної України з футзалу. Я нагадав їм, що кожний виступ національної команди є обличчям нашої країни. І я впевнений, що в кожній грі ми побачимо наш українських дух. І не тільки в Азербайджані, а й в будь-якому змаганні, де ми братимемо участь. І це престиж України, це наразі потрібно як ніколи – принести нашим вболівальникам позитивні емоції від перемог!», – зазначив Андрій Павелко.

Також з напутнім словом до гравців та тренерського штабу звернувся Сергій Владико: «Асоціація футзалу України разом з національною командою чудово розуміємо нашу місію. Герб України на наших футболках не дозволяє нам опускатися нижче нашого рівня, який є на сьогодні у нашого футзалу».

В Азербайджані наша команда проведе три матчі – 18 березня ми зіграємо з командою Данії, 19 числа – з Бельгією, а 21 числа – з господарями кваліфікаційного турніру азербайджанцями. У фінальну частину чемпіонату Європи з футзалу 2016 року напряму вийде команда, яка посяде перше місце у групі. Команда, яка фінішує другою у квартеті, потрапить у плей-офф, де будуть розіграні останні путівки на ЧЄ-2016 у Сербії.

16 березня 2015 19:23







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 968-го дня повномасштабної війни

 

18 жовтня 2024 19:05

Звернення Президента України Володимира Зеленського на початку 967-го дня повномасштабної війни

 

17 жовтня 2024 09:31

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 965-го дня повномасштабної війни

 

15 жовтня 2024 20:04