Сьогодні 18 жовтня 2024 р.

ТМ. Олександрія – Пюнік (Вірменія) 2:0. Настрій для Шарана

Дві поразки поспіль на самому старті турецьких зборів засмутили керманича олександрійців Володимира Шарана, і сьогодні він дав своїм футболістам установку грати на перемогу. Погода в анталійській Аланії сьогодні радувала, адже зазнала кардинальних змін – день видався напрочуд теплим і сонячним.  

У першому таймі футболісти «Олександрії» володіли ігровою та територіальною перевагою. Але перший гострий момент вдалося створити саме вірменським футболістам. Дисциплінована гра олександрійської оборони та кіпера Юрія Паньківа не дозволила «Пюніку» розвинути успіх.

А ось після передачі з лівого флангу Віталій Пономар в притаманному йому стилі на 29 хвилині розмочив рахунок у матчі.

Після пропущеного голу «Пюнік» заграв активніше, але знову безпомилкові дії Юрія Паньківа не дозволили вірменам відігратися.

У дебюті другого тайму Артем Полярус небезпечно пробивав по воротах суперника, вірменські захисники заблокували удар, але Денис Дедечко був першим на добиванні, й відправив м’яч у ворота «Пюніка».

Весь другий тайм проходив під диктовку олександрійців. Прекрасну нагоду збільшити рахунок у матчі після передачі Максима Задераки мав Євген Банада, але вірменські захисники винесли м’яч з лінії воріт.

Надалі атаки олександрійців набули ще більш гострого характеру. Захисники «Пюніка» порушують правила в карному майданчику і арбітр матчу призначає пенальті. Новачок «Олександрії» Валерій Лучкевич не зміг реалізувати вирок арбітра, влучивши в перекладину. А ще за кілька хвилин Артем Сітало влучив у каркас воріт після розіграшу кутового.

Гравці «Олександрії» продовжували домінувати, натомість вірменські футболісти за весь другий тайм створили всього один небезпечний момент біля воріт жовто-чорних.

Завтра олександрійці у хорошому бойовому настрої проведуть заключний спаринг на першому навчально-тренувальному зборі у Туреччині. Гра з македонським «Вардаром» розпочнеться о 16 годині за українським часом.

ТМ. ОЛЕКСАНДРІЯ – ПЮНІК (Вірменія) – 2:0
Голи:
Пономар (29), Дедечко (45).
На 69 хвилині Лучкевич не реалізував пенальті (перекладина).
Олександрія: Паньків (Рудик, 68), Бабогло (Цуріков, 73), Ковалець (Шастал, 53), Пономар (Сітало, 41), Полярус (Устименко, 61), Запорожан (Дедечко, 41), Лучкевич, Шендрік, Гречишкін (Задерака, 41), Банада (Семенов, 61), Стецьков (Микицей, 53).

1 лютого 2019 18:56







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 968-го дня повномасштабної війни

 

18 жовтня 2024 19:05

Звернення Президента України Володимира Зеленського на початку 967-го дня повномасштабної війни

 

17 жовтня 2024 09:31

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 965-го дня повномасштабної війни

 

15 жовтня 2024 20:04