Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Бондар зустрівся з українськими біженцями у Варшаві

Гравець «Шахтаря» Валерій Бондар відвідав Центр гуманітарної допомоги для українських переселенців у Варшаві. Цей центр здатен прийняти близько 5 000 біженців і в пікові періоди був практично заповненим. Сьогодні тут мешкають приблизно 1 500 осіб, серед яких багато дітей.

Одним з гостей центру є давній і відданий уболівальник «Шахтаря» Володимир Зубков. Він підтримує гірників ще від 1961 року, а після відкриття «Донбас Арени» не пропускав жодного матчу, за ним навіть було закріплено особисте місце з його ініціалами. Після початку війни Володимир Михайлович разом зі своїм опікуном Валентиною Касянчук знайшли прихисток у Центрі гуманітарної допомоги.

Валерій Бондар, гравець «Шахтаря»:
– Важко бачити, що наші люди змушені їхати зі своєї країни й жити в шелтерах, рятуючись від війни. Можна тільки сказати слова подяки народові Польщі за те, як добре приймають українців, але хочеться, щоб ця війна чимшвидше скінчилась і всі повернулися додому. Радий був познайомитися з Володимиром Михайловичем, найвідданішим уболівальником нашої команди. До того ж він від 30 років працював у шахті, що заслуговує великої поваги. У цей момент мені згадався мій дідусь, який першим привів мене на футбол. Приємно було поспілкуватися, отримати в подарунок ікону, яку я пообіцяв передати своїй хрещеній Світлані.

undefined


Футболіст також приїхав не з порожніми руками та вручив Володимиру Зубкову свою футболку з матчу Ліги чемпіонів з «Лейпцигом». Крім того, Валерій Бондар фотографувався з гостями Центру гуманітарної допомоги, поспілкувався з дітьми та роздав автографи.

10 жовтня 2022 11:07







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Ігор Кочетов – збірна України, провал Павелка, футбол під час війни, реформи київського футболу

 

06 вересня 2024 13:30

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 925-го дня повномасштабної війни

 

05 вересня 2024 21:20

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 924-го дня повномасштабної війни

 

04 вересня 2024 19:50