Сьогодні 19 жовтня 2024 р.

В Херсоне стартовал турнир «Крым – это Украина»

26 серпня у Херсоні стартував Всеукраїнський дитячий футбольний турнір «Крим – це Україна» серед команд 1999 року народження. Змагання, які цього року вперше з’явилися на футбольній карті нашої держави, проводяться під егідою Федерації футболу України в рамках реалізації Комплексної програми розвитку дитячо-юнацького футболу АР Крим та України в цілому.
 
На офіційному відкритті заходу колективи з трьох українських міст – Херсону, Одеси та Миколаєва – отримали приємні подарунки у вигляді атрибутики з логотипом турніру. «Діти, що беруть участь у цьому турнірі, розуміють, що Крим є частиною України. Україна – єдина країна», - звернувся до учасників змагань Олексій Куніцин, завідувач сектору з роботи з АР Крим, Донецькою та Луганською областями. Офіційні особи та організатори футбольного свята побажали юнакам чесної гри, поваги до суперників та спортивних успіхів.
 
У матчі-відкритті зійшлися херсонський «Кристал» та миколаївський СДЮШОР «Торпедо». Перший тайм пройшов у рівній боротьбі за невеликої переваги миколаївської команди. Але саме «Кристал» забив першим. На 37-й хвилині команда-господарів вийшла вперед у рахунку. «Торпедівці», у свою чергу, відігралися за десять хвилин, реалізувавши одну з численних флангових атак. «Кристал» мав шанс піти з поля переможцем, але на останніх хвилинах зустрічі гравець херсонської команди не зумів з вигідної позиції переправити м’яч у ворота суперників.
 
В іншому матчі першого турнірного дня зустрілися херсонський ДЮСШ №3 і одеський ДЮСШ №11 «Чорноморець». Одеська команда виглядала на голову сильнішою за однолітків з Херсону, що вилилося у три забиті голи вже у перші 15 хвилин зустрічі. Херсонські футболісти спробували переломити хід гри після перерви, але одесити реалізували одну зі своїх контратак, яка закінчилася позбавленням очевидної можливості забити м’яч, червоною карткою для воротаря і вдало реалізованим 11-метровим ударом. Як не дивно, але вилучення пішло на користь представникам ДЮСШ №3, які вже у самому ендшпілі зуміли забити гол престижу.

27 серпня 2015 12:12







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 968-го дня повномасштабної війни

 

18 жовтня 2024 19:05

Звернення Президента України Володимира Зеленського на початку 967-го дня повномасштабної війни

 

17 жовтня 2024 09:31

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 965-го дня повномасштабної війни

 

15 жовтня 2024 20:04