Сьогодні 19 жовтня 2024 р.

«Карпаты» начали мобилизацию на Евромайдан

Футбольний клуб «Карпати» Львів надав львів'янам автобуси для поїздки до Києва на Євромайдан.

Автоколона на чолі із зелено-білим клубним автобусом вирушила зі Львова о 22:00, а термін перебування на Євромайдані розраховано на два дні.

Ініціаторами поїздки є профспілковий комітету працівників ФК «Карпати» та Громадська організація «Завжди вірні», що об'єднує уболівальників «зелено-білих» і є керуючою стороною ФК «Карпати».

Вже вранці члени профспілки ФК «Карпати», що створили страйком на підтримку вільного волевиявлення народу України за об'єднання нашої країни з Європейською сім'єю а також уболівальники львівського клубу, які відгукнулися на запрошення «Карпат», приєднуються до загальнонаціональної мирної демонстрації у столиці.

«Ми категорично виступаємо проти будь-яких проявів насильства. Наша мета – мирним шляхом відстояти право на свободу слова, право на краще майбутнє для наших дітей, право зустріти завтрашній день у цивілізованому європейському суспільстві. За «Карпати» вболівають сотні тисяч людей у всій Україні, незважаючи ні на пору року, ні на погоду. Тож у цей непростий для батьківщини час нашим почесним обов'язком є стояти пліч-о-пліч з українським народом, нашими братами та сестрами, що прагнуть правди та справедливості», - пояснив Богдан Малькут, голова страйкому профспілки працівників ФК «Карпати».

До слова, чимало людей прийшли на місце старту карпатівської делегації, аби побажати щасливої дороги.

Також були передані речі першої необхідності для мітингувальників, які знаходяться на Майдані, зокрема речі особистої гігієни, медикаменти, продукти харчування, теплий одяг тощо.

Нагадаємо, мер Львова Андрій Садовий запевнив, що у Львові не повториться київського сценарію розгону Євромайдану.

5 грудня 2013 15:29







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 968-го дня повномасштабної війни

 

18 жовтня 2024 19:05

Звернення Президента України Володимира Зеленського на початку 967-го дня повномасштабної війни

 

17 жовтня 2024 09:31

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 965-го дня повномасштабної війни

 

15 жовтня 2024 20:04