Сьогодні 19 жовтня 2024 р.

Дети-сироты в гостях у «Зирки»

Учора, 27 жовтня, ФК «Зірка» Кропивницький провів зустріч із дітьми-сиротами, дітьми, позбавленими батьківського піклування та дітьми із сімей, які у складних життєвих обставинах.

Захід проходив у рамках семінару «Здоровий спосіб життя», проведений благодійною організацією «Міжнародний благодійний фонд «Єлизавета». Із футболістів і тренерів «Зірки» у ньому взяли участь Андрій Бацула, Артем Щедрий, Федеріко Перейра, Артем Сітало, Борха Екіса, Айтор, Роман Льопка, Сергій Керножицький, Євген Паст, Даріо Друді та інші. Вони разом із дітьми взяли участь у невеличких змаганнях-естафетах, а також у футбольному турнірі.

Один із малюків отримав подарунок од голкіпера «Зірки» Геннадія Ганєва – воротарські рукавички. А по завершенні заходу всі дітлахи отримали з рук гравців пам’ятні подарунки, а потім із задоволенням поласували солодощами та напоями.

Після завершення заходу півзахисник кропивничан Андрій Бацула (один із головних натхненників свята) розповів: «Я думаю, що для дітей – це величезна радість відвідати стадіон, побігати по футбольному полю. Та ще й разом із футболістами. Для них це більше, ніж свято. Пограти разом із нами у м’яча, побити по воротах, а потім ще й поласувати солодощами – я думаю, вони цей день запам’ятають на все життя. На жаль, ці дітки позбавлені батьківського піклування, й дуже добре, що про них не забувають, а організовують ось такі святкові заходи. Ви знаєте, для нас, для футболістів, також приємно було пограти з цими дітлахами. Завжди, коли зустрічаєшся з ними, хочеться їм допомогти матеріально, фінансово чи морально. Ми намагаємося це робити. Закуповуємо спортивний інвентар, проводимо ось такі зустрічі. Ми пропагуємо серед них здоровий спосіб життя, аби вони розвивалися й у майбутньому ставали хорошими людьми».

28 жовтня 2016 17:06







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 968-го дня повномасштабної війни

 

18 жовтня 2024 19:05

Звернення Президента України Володимира Зеленського на початку 967-го дня повномасштабної війни

 

17 жовтня 2024 09:31

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 965-го дня повномасштабної війни

 

15 жовтня 2024 20:04