Сьогодні 19 жовтня 2024 р.

В турнире памяти Андрея Гусина сыграют 15 команд

10-го та 11-го жовтня на штучних полях стадіону «Україна» столиці Галичини відбудеться міжнародний дитячий турнір, присвяченій пам’яті знаменитого гравця львівських «Карпат», київського «Динамо» та національної збірної України Андрія Гусіна. Організаторами змагань є ФК «Карпати» та родина Андрія Гусіна.

Загалом за престижний трофей та нагороди турніру боротимуться 15 команд з України та Польщі, сформованих з гравців 2005 року народження. На попередньому етапі команди буде розбито на три підгрупи – по п’ять в кожній. Ігри в підгрупах в одне коло пройдуть у суботу.

По два переможці виходять у півфінал, де буде сформовано дві групи по три команди в кожній. Матчі цієї стадії пройдуть вже у неділю. Того ж дня переможці півфінальних груп розіграють головний трофей турніру, а команди, які займуть другі місця, в очній зустрічі поборються за «бронзу». Нарешті невдахи півфіналів зіграють у втішному матчі за 5-е місце.


У свою чергу команди, які на попередньому етапі у трьох підгрупах посядуть третє і четверте місця, за аналогічною схемою в неділю зіграють міні-турнір за 7-е – 12-е місця, а решта три колективи, що будуть останніми у підгрупах, в одне коло між собою гратимуть за 13-е – 15-е місця.

СКЛАД УЧАСНИКІВ ТУРНІРУ:

 Група »А»: «Динамо» (Київ), «Легія» (Варшава), «Полісся» (Житомир), «Карпати-2» (Львів), «Прикарпаття» (Івано-Франківськ).

 Група »B»: «Карпати» (Львів), «Вісла» (Краків), «Ураган» (Черкаси), «Скала» (Моршин), «Юніор» (Івано-Франківськ).

 Група »C»: «Металіст» (Харків), «Галичина» (Львів), СДЮШОР (Ужгород), СДЮШОР-4 (Львів), «Верес» (Рівне).

9 жовтня 2015 15:45







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 968-го дня повномасштабної війни

 

18 жовтня 2024 19:05

Звернення Президента України Володимира Зеленського на початку 967-го дня повномасштабної війни

 

17 жовтня 2024 09:31

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 965-го дня повномасштабної війни

 

15 жовтня 2024 20:04