Сьогодні 18 жовтня 2024 р.

Коноплянка про війну, рашистів і допомогу ЗСУ

Півзахисник «Краковії» та збірної України Євген Коноплянка в ексклюзивному інтерв'ю для FootballHub поділився своїми переживаннями щодо війни, яку проти України розв'язала Росія.

«Я душею і серцем з Україною.

Чи намагався я достукатися до російських футболістів? Гадаю, що зараз найваживіше – достукатися до однієї людини. Нам потрібно продовжувати робити те, що ми робимо – показувати усьому світу правду. Усі відео є в інтернеті, які ще докази потрібні? Як так можна? Це вбивства, діти, школи, садочки, наші родини!

Я ніколи в житті не подумав би, що наступить день, коли в нашому світі буде таке. Я впевнений, що кожен, хто вмів би тримати зброю в руках, пішов би туди. Кожен хто як може, так і допомагає нашій армії. Їм, звичайно, дуже великий респект.

Чи бачив я слова Дзюби? Артеме, Дзюба (звертається – прим.ред.)! Це правда, що нас вбивають у нашій країні. Нас палять, бомблять та вбивають. І це правда! Не лізьте хоч ви, а просто донесіть правду. Допоможіть вижити дітям та звичайним людям.

Я жодного разу не вистрілив зі зброї. Якщо справа дійде до того, що скажуть: Женя, якщо ти прийдеш і покажеш, як все треба робити і це одразу закінчиться, то я готовий».

4 березня 2022 19:59







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського на початку 967-го дня повномасштабної війни

 

17 жовтня 2024 09:31

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 965-го дня повномасштабної війни

 

15 жовтня 2024 20:04

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 964-го дня повномасштабної війни

 

14 жовтня 2024 19:12