Сьогодні 18 жовтня 2024 р.

Шотландські вболівальники відгукнулися на заклик допомогти Україні

Уболівальники збірної Шотландії відгукнулися на заклик допомогти Україні, купивши квитки на товариський матч із Польщею.

25 тисяч шотландських уболівальників за три дні придбали квитки на товариський матч Шотландії з Польщею, відповівши на заклик висловити солідарність із народом України. Про це повідомляє офіційний сайт Шотландська футбольна асоціація.

Поєдинок відбудеться у четвер, 24 березня, на стадіоні «Хемпден Парк». З кожного проданого квитка 10 фунтів стерлінгів підуть до ЮНІСЕФу Великобританії, який переадресує їх для надання надзвичайної допомоги в Україні.

У вболівальників буде можливість зробити додаткову пожертву в процесі покупки квитка за допомогою спеціальної кнопки на веб-сторінці ШФА. Ці кошти підуть на підтримку людей в Україні та тих, хто евакуювався до сусідніх країн.

Місткість стадіону «Хемпден Парк» складає 51 866 місць та виконавчий директор Шотландській футбольній асоціації Іан Максвелл звернувся до всіх небайдужих: «Ми натхненні та втішені реакцією наших уболівальників і дякуємо кожному, хто вже купив квиток. Підтримуючи таку чудову ініціативу, шотландські любителі футболу демонструють солідарність із Україною у цей скрутний час.

Я закликаю всіх уболівальників Шотландії та тих, хто зазвичай не відвідує футбольні матчі, але хоче підтримати Україну, купити квиток, якщо вони ще цього не зробили, та допомогти нашому заклику».

20 березня 2022 14:23







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського на початку 967-го дня повномасштабної війни

 

17 жовтня 2024 09:31

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 965-го дня повномасштабної війни

 

15 жовтня 2024 20:04

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 964-го дня повномасштабної війни

 

14 жовтня 2024 19:12