Сьогодні 19 жовтня 2024 р.

День детско-юношеского футбола в ФФУ

У четвер, 29 жовтня, у Будинку футболу відбулася робоча нарада з керівниками комітетів дитячо-юнацького футболу регіональних федерацій.
 
Звітна зустріч стала першою реальною нагодою для налагодження повноцінної комунікації між регіональними федераціями та провідними спеціалістами українського дитячо-юнацького футболу, що зібралися у команді національної асоціації з метою розвитку та популяризації цього важливого напрямку у вітчизняному спорті №1.
 
Засідання, на яке прибули профільні фахівці з усіх куточків України, пройшло за участю голів одразу трьох Комітетів ФФУ – юнацького футболу, масового футболу та розвитку футболу у регіонах. Від Адміністрації національної асоціації слово взяв перший віце-президент Вадим Костюченко, який анонсував створення нової концепції розвитку дитячо-юнацького футболу в Україні, яка має бути затверджена на державному рівні. Згідно з нею, ключове значення для розвитку дитячо-юнацького та масового футболу в регіонах матимуть інфраструктура та матеріально-технічна база.
 
«Саме тому перші кроки, які були зроблені новим керівництвом ФФУ, були спрямовані на відновлення будівництва стадіонів в країні за програмою «HatTrick». Першою ластівкою став стадіон у Вишневому (Київська область), який був відкритий 18 жовтня. Вже наступного місяця відбудеться футбольне свято у зв'язку з відкриттям нової арени в Корсуні-Шевченківському Черкаської області, а навесні поштовх у розвитку дитячо-юнацького та масового футболу дадуть стадіони, які будуть побудовані в Рівненській, Чернівецькій та Івано-Франківській областях. Крім того, з березня місяця в регіональні федерації вже надійшли 7 тисяч нових футбольних м'ячів», – зазначив перший віце-президент ФФУ.
 
Після цього учасники заходу виступили із низкою доповідей, акцент яких стосувався організації методичної допомоги ФФУ регіональним федераціям в плані проведення чемпіонатів серед дитячо-юнацьких команд на місцях, формування календарного плану дитячо-юнацьких змагань ФФУ на 2016 рік, подання пропозицій до федерації щодо міст проведення фінальних етапів чемпіонату ДЮФЛ України у сезоні 2015/2016 років, тощо.
 
По завершенню виступів відбувся круглий стіл, на якому пройшло обговорення та напрацювання робочих питань за підсумками форуму та обрання активу дитячо-юнацького футболу ФФУ.

undefined

undefined

29 жовтня 2015 19:01







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 968-го дня повномасштабної війни

 

18 жовтня 2024 19:05

Звернення Президента України Володимира Зеленського на початку 967-го дня повномасштабної війни

 

17 жовтня 2024 09:31

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 965-го дня повномасштабної війни

 

15 жовтня 2024 20:04