Сьогодні 8 вересня 2024 р.

У Києві вводяться екстрені відключення світла, знеструмлені Житомир та Львів

У вівторок, 15 листопада, російські окупанти завдали масованого ракетного удару по містах України. Внаслідок ударів у деяких місцях знову постраждала енергетична інфраструктура.

Так, у Харкові повністю зупинено метро. Про це повідомляє ТГ-канал харківського метрополітену. Також повідомляється, що фактично вся Житомир сидить без електроенергії. Про це повідомив мер обласного центру Сергій Сухомлин на своїй сторінці у фейсбуці.

«Ворог наніс два ракетних удари по енергетичній інфраструктурі Житомира. Наші енергетики роблять все можливе, працює МНС. Трошки пізніше дам більше новин. Поки місто залишається без електричної енергії повністю», - сказав у відеозверненні Сухомлин.

Водночас у Києві вводяться екстрені відключення світла, графіки не діють, повідомляє ДТЕК. Як йдеться в повідомленні мера Києва Віталія Кличка, влучання в два житлових будинки стались в Печерському районі столиці (один з центральних). «Кілька ракет збили ППО над Києвом. Медики і рятувальники на місці влучань. Більш детальна інформація згодом», - повідомив мер.

Голова Київської ОВА Олексій Кулеба в свою чергу повідомив, що ППО збила кілька ракет над областю.

Також частково знеструмлений й Львів. Також частково знеструмлений й Львів. За інформацією мера Андрія Садовово, частина міста залишилася без електроенергії. Більше інформації голова міста обіцяє надати згодом.

15 листопада 2022 16:56







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Ігор Кочетов – збірна України, провал Павелка, футбол під час війни, реформи київського футболу

 

06 вересня 2024 13:30

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 925-го дня повномасштабної війни

 

05 вересня 2024 21:20

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 924-го дня повномасштабної війни

 

04 вересня 2024 19:50